Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Το στοίχημα της Εθνικής στα Play offs του Euro 2024

Το στοίχημα της Εθνικής στα Play offs το...

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν τη διεξαγωγή του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας ωστόσο για μερικές ομάδες το στοιχημα της πρόκρισης παραμένει ανοικτό

Ανάμεσά τους και η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου που δίνει στα τέλη Μαρτίου 2 πολύ κρίσιμα παιχνίδια κυνηγώντας το όνειρο και ταυτόχρονα το στοίχημα της συμμετοχής σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μέσα από την εξαιρετική της πορεία στο Nations League κέρδισε μία δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει το πολυπόθητο εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να βγει νικήτρια μέσα από το τρίτο μονοπάτι των Play offs και να δώσει το παρόν σε μία ακόμα σημαντική ποδοσφαιρική διοργάνωση.
Τα μονοπάτια των Play offs του Nations League
Οι μάχες των play offs του Nations League είναι προγραμματισμένες για τα τέλη Μαρτίου, λίγους μόλις μήνες πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Γερμανία. Οι 12 ομάδες χωρίστηκαν σε 3 ομίλους και μόνο ο πρώτος από κάθε μονοπάτι θα δώσει το παρόν στο Euro 2024. Τρία εισιτήρια αναζητούν κάτοχο μέσα από μία διαδικασία ιδιαίτερα απαιτητική και επίπονη.
Στις 21 Μαρτίου θα γίνουν οι ημιτελικοί των ομίλων στις έδρες των ομάδων όπως προέκυψαν από την κλήρωση που πραγματοποίησε η UEFA. Οι νικητές περνάνε στον μεγάλο τελικό του μονοπατιού τους κυνηγώντας μία θέση κάτω από τον γερμανικό ήλιο. Οι τελικοί, οι έδρες των οποίων έχουν ήδη καθοριστεί μέσα από κλήρωση, θα πραγματοποιηθούν στις 26 Μαρτίου. Μέσα σε 5 ημέρες λοιπόν οι αντίπαλοι θα πρέπει να καταφέρουν 2 νίκες επί των αντιπάλων τους στους ομίλους αυτούς για να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports