Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο 68χρονος ηθοποιός Γουίλεμ Νταφόε απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ

Ο 68χρονος ηθοποιός Γουίλεμ Νταφόε απέκτ...

«Είναι τιμητικό να βρίσκομαι εδώ και να συμμετέχω σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο σπουδαίος Αμερικανός ηθοποιός που είναι εντυπωσιακός και στην ταινία του Γ. Λάνθιμου "Poor Things"

Ο 68χρονος Αμερικανός ηθοποιός Γουίλεμ Νταφόε, από τους πιο καταξιωμένους της γενιάς του, ο οποίος έχει εμφανιστεί σε 150 ταινίες στη μακροχρόνια καριέρα του, τιμήθηκε με το δικό του αστέρι στην περίφημη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Μάλιστα έλαβε το αστέρι του φανερά πολύ χαρούμενος.

«Είναι τιμητικό να βρίσκομαι εδώ και να συμμετέχω σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός δείχνοντας τη Λεωφόρο του Χόλιγουντ.

«Είναι υπέροχο να είμαι μέρος αυτής της κοινότητας καλλιτεχνών και ανθρώπων, με το να μοιράζονται τις εμπειρίες τους και να βλέπουμε τα πράγματα από τη δική τους οπτική, μας κάνουν να νιώθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και μας ενώνουν» πρόσθεσε ο Γουίλεμ Νταφόε.

Ως ένας από τους πιο πολυτάλαντους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ο Νταφόε έχει υποδυθεί διαφορετικούς ρόλους, από τον φλύαρο φαροφύλακα στην ταινία «The Lighthouse», έναν γκάνγκστερ στο «Wild At Heart – Ατίθαση καρδιά» του Ντέιβιντ Λιντς και τον Βίνσεντ βαν Γκογκ στο «At Eternity's Gate» ενώ πέρυσι συνεργάστηκε με τον Ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Βασίλη Κατσούπη στο φιλμ «Inside». Τον θυμόμαστε βέβαια και από το Οσκαρικό "Πλατούν" του Όλιβερ Στόουν το 1987 ενώ φέτος υποδύθηκε έναν ιδιόρρυθμο επιστήμονα στην εξαιρετική ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, φιλμ που απέσπασε 2 Χρυσές Σφαίρες. Ο Νταφόε μάλιστα ήταν υποψήφιος για την Χρυσή Σφαίρα καλύτερου β’ ανδρικού ρόλου ωστόσο έχασε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για το »Οπενχάιμερ».

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Πραγματικά αγνώριστος στο "Poor Thi...

Πραγματικά αγνώριστος στο "Poor Things" του Γ. Λάνθιμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight