Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: H πρώτη συνεδρίαση για το 2024

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: H πρώτη συνεδρίαση για το 2024

αναλύθηκε ο οδικός χάρτης στον δρόμο προς το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα πραγματοποιηθεί 23-24-25 Φεβρουαρίου.

Την πρώτη της συνεδρίαση για το 2024 πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, που έγινε παρουσία και μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, αναλύθηκε ο οδικός χάρτης στον δρόμο προς το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα πραγματοποιηθεί 23-24-25 Φεβρουαρίου.

Επίσης συμφωνήθηκε ο προγραμματισμός δράσεων και εκδηλώσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Οργανώσεων Μελών για το επόμενο διάστημα. Ορόσημο αυτών των εξωστρεφών δράσεων θα είναι η μεγάλη, ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου με θέμα την ακρίβεια.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας με τα παραβρισκόμενα μέλη του οργάνου να ανταλλάσσουν ευχές για μια καλή και παραγωγική χρονιά επ’ ωφελεία της κοινωνίας. Από την πλευρά του ο συντονιστής της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Φώτης Βασιλακόπουλος εξέφρασε την ελπίδα το 2024 να είναι γεμάτο επιτυχείς αγώνες για την προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις