Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Το σπιράλ στον αγιασμό και την κοπή πίτας του ΝΟΠ

Το σπιράλ στον αγιασμό και την κοπή πίτας του ΝΟΠ

Εκπροσωπήθηκε από τον γραμματέα της παράταξης Κοσμάτο Ανδρέα και τα μέλη της πολιτικής γραμματείας Αγγελόπουλο Γεώργιο και Σοφία Θωμά

Το «σπιράλ» με την ευκαιρία της γιορτής των Θεοφανίων βρέθηκε στον αγιασμό των υδάτων του κολυμβητηρίου «Επ. Πετραλιάς» και στην κοπή της βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Πατρών (ΝΟΠ). 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Παρακολούθησε όλη την εκδήλωση και τις βραβεύσεις των αθλητών για τις επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε, οι οποίες είναι πολλές και συνεχίζουν να κάνουν περήφανη την πόλη μας. 

Το αίσθημα ευθύνης που διέπει την παράταξη επιβάλει να βρίσκεται δίπλα στην αθλητική οικογένεια της Πάτρας. Σε αυτό το πνεύμα έμπρακτα συνεχίζει να  στηρίζει το ΝΟΠ, καθώς τα οφέλη του αθλητισμού πρώτα απ’ όλα ευεργετούν άμεσα τα παιδιά της πόλης μας και δευτερεύοντος και την υπόλοιπη κοινωνία. Ευχόμαστε το 2024 να φέρει νέες επιτυχίες στις ομάδες του ΝΟΠ και φώτιση στους αθλητές και την διοίκηση. 

Το «σπιράλ» στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκε από τον γραμματέα της παράταξης Κοσμάτο Ανδρέα και τα μέλη της πολιτικής γραμματείας Αγγελόπουλο Γεώργιο και Σοφία Θωμά".

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports