Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Ηττα - σοκ για τον Αίολο Αγυιάς στη Κεφαλονιά

Ηττα - σοκ για τον Αίολο Αγυιάς στη Κεφαλονιά

Β' Εθνική μπάσκετ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε το 2024 για τον ΝΕΟ Ληξουρίου, που μετά από ένα συγκλονιστικό ντέρμπι, έκαμψε την αντίσταση του Αιόλου Αγυιάς (72-70) και έφτασε τις 6 νίκες σε 10 ματς στη National League 1 (Β' Εθνική μπάσκετ), πλησιάζοντας παράλληλα περισσότερο τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς ήταν πολύ αμφίρροπο και παρά το γεγονός πως οι Πατρινοί είχαν το προβάδισμα σχεδόν σε όλο το Α’ μέρος, προσεγγίζοντας αρκετά ικανοποιητικές διαφορές (33-40), η ομάδα της Κεφαλονιάς ήταν αποφασισμένη να διεκδικήσει τη νίκη μέχρι τέλους και τελικά ήταν αυτή που χαμογέλασε.

Διαβάστε στο sportin.gr

Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο λεπτό, όταν και οι φιλοξενούμενοι είχαν κακές επιλογές, μην μπορώντας να εκδηλώσουν σωστές επιθέσεις και να φτάσουν στο αντίπαλο καλάθι.

Αντιθέτως, το Ληξούρι ήταν αυτό που είχε τον τελευταίο λόγο, με τον Ραΐσεβιτς να αναλαμβάνει την τελευταία επίθεση και να σκοράρει με mid range, 2,7” πριν την ολοκλήρωση του ματς (72-70).

Ο Αίολος Αγυιάς δεν είχε time out και ο Χατζόπουλος επιχείρησε ένα βεβιασμένο σουτ από τα 8,5 μέτρα, το οποίο βρήκε μόνο σίδερο και έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν στο ροζ φύλλο, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα, σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Για τους παίκτες του Ανδρέα Παπαδημητρίου, που υποχώρησαν στο 7-3, κορυφαίος του παρκέ ήταν ο Νιφόρας με 19 πόντους, όμως δεν στάθηκε αρκετός για να έρθει το ροζ φύλλο.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-23, 33-40, 53-58, 72-70

Eιδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports