Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CAR

/

Πότε θα δούμε τη νέα Aston Martin AMR24 του Φερνάντο Αλόνσο

Πότε θα δούμε τη νέα Aston Martin AMR24 ...

Με τον καθιερωμένο της τρόπο, στο εργοστάσιο της ομάδας στο Σίλβερστοουν εμπρός στους εργαζόμενούς της, η Aston Martin F1 θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο για τη Formula 1 του 2024

Με τον καθιερωμένο της τρόπο, στο εργοστάσιο της ομάδας στο Σίλβερστοουν εμπρός στους εργαζόμενούς της, η Aston Martin F1 θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο για τη Formula 1 του 2024 στις 12 Φεβρουαρίου.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής άλλες τρεις ομάδες έχουν ανακοινώσει τις ημερομηνίες της παρουσίασης των νέων τους αυτοκινήτων: η Sauber/Stake F1 και η Williams την προγραμμάτισαν για την ίδια μέρα, την 5η Φεβρουαρίου, ενώ η Ferrari για τις 13 Φεβρουαρίου.

Η Aston καλείται με την AMR24 να διατηρήσει ορισμένες από τις μεγάλες αρετές της περσινής AMR23 -όπως την εξαίρετη διαχείριση των ελαστικών- και παράλληλα να διορθώσει τα βασικά της μειονεκτήματα, που ήταν η υστέρηση σε ταχύτητα στην ευθεία και η αστάθεια της απόδοσής της σε διαφορετικές συνθήκες.

“Πρέπει να βρούμε λίγη σταθερότητα, καθώς ένα από τα αδύναμα στοιχεία του [περσινού] αυτοκινήτου ήταν ότι λειτουργούσε με πολύ στενό παράθυρο ρυθμίσεων” τόνισε πρόσφατα ο Φερνάντο Αλόνσο, που κέρδισε 8 θέσεις στο βάθρο -κυρίως στο πρώτο μισό του 2023- με την AMR23.

“Επίσης, αν μπορούμε πρέπει να βελτιώσουμε και την ταχύτητά μας στην ευθεία, καθώς από πλευράς αριθμών αυτό πιστεύω πως ήταν το αδύναμο σημείο μας. Ήμασταν πάντοτε λίγο αργοί στις ευθείες, και για να το αντισταθμίσουμε έπρεπε να μειώσουμε αρκετά τις κλίσεις της πίσω πτέρυγας. Κι έτσι μετά γινόμασταν αργοί στις στροφές. Δεν καταφέραμε να βγούμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο όλη τη σεζόν”, πρόσθεσε ο Ισπανός.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports