Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Βασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Αντί στεφάνων, η οικογένειά του επιθυμεί να στηριχθεί ο σύλλογος «Φλόγα»

Ο θάνατος του «άρχοντα της νύχτας» Βασίλη Καρρά προκάλεσε συγκίνηση σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που τον ακολούθησαν από τον... «Βορρά μέχρι τον Νότο».

Στις δηλώσεις του πριν από λίγο καιρό, είχε εκφράσει την ικανοποίησή του για την πορεία του και είχε δηλώσει: «Αν κανένας περίμενε την ολοκλήρωση μετά από εδώ, εγώ σήμερα έχω ολοκληρωθεί σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος. Δε θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου. Αυτήν την αγάπη που εισπράττω σήμερα, μακάρι ο Θεός να μου έδινε τη δύναμη να τη μοιράσω».

Ο τραγουδιστής, που γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας, είχε μια εξαιρετική πορεία στη μουσική σκηνή, καταφέρνοντας να κατακτήσει την καρδιά του κοινού.

Με την χαρακτηριστική του φωνή, προκαλούσε έντονα συναισθήματα, αφήνοντας αξέχαστες στιγμές. Τον Σεπτέμβριο του 2017, τραγούδησε σε συναυλία για τα 40 χρόνια καριέρας του και αποθεώθηκε από χιλιάδες θεατές που φώναζαν το όνομά του.

Το ρεκόρ Γκίνες
Ο γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής από το Κοκκινοχώρι της Καβάλας, μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες όταν 17.000 θεατές κατέκλυσαν το στάδιο Arena στη Σόφια της Βουλγαρίας για να τον δουν, ενώ 5.000 έμειναν εκτός γιατί δεν βρήκαν εισιτήριο.

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του
Όπως έγινε γνωστό, η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, την Τρίτη (26/12), στις 10 π.μ., στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη. Στις 12.30, τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Μία ημέρα αργότερα, την Τετάρτη (27/12), στις 12 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν η εξόδιος ακολουθία και η ταφή στη γενέτειρά του. Αντί στεφάνων, η οικογένεια του Βασίλη Καρρά επιθυμεί να στηριχθεί ο σύλλογος «Φλόγα» για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

«Δάκρυσαν» οι πίστες
Οι καλλιτέχνες έσπευσαν να αναφερθούν στον «άρχοντα» κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών τους στα νυχτερινά μαγαζιά την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight