Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βασίλης Καρράς: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν χαμογελαστός»

Βασίλης Καρράς: «Μέχρι και την τελευταία...

Στο γραφείο τελετών έφτασε η σορός του Βασίλη Καρρά, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασαν υποβασταζόμενες η σύζυγος του Χριστίνα και η κόρη του Ειρήνη

Σε κλίμα βαρύ φίλοι, συγγενείς, αλλά και θαυμαστές αποχαιρετούν τον Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή το απόγευμα.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο γραφείο τελετών.

Για τον Βασίλη Καρρά, μίλησε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού και στενός φίλος του, Νίκος Ζεϊμπέκης, που έκανε λόγο για ένα «παλικάρι», που «μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν χαμογελαστός και αντί να του δίνουμε δύναμη και θάρρος, μας έδινε εκείνος».

Ο κ. Ζεϊμπέκης δήλωσε ακόμη ότι «είμαι ευτυχισμένος που τον γνώρισα σαν άνθρωπο» και είπε πως ο εκλιπών ήταν ένας άνθρωπος με γεμάτη ζωή. «Είναι βαριά η απώλεια για τους οικείους του Βασίλη, αλλά και για όλους μας», τόνισε.

Η σορός του Βασίλη Καρρά θα παραμείνει στο γραφείο τελετών μέχρι αύριο, οπότε και θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας και θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Υποβασταζόμενες η σύζυγος και η κόρη του

Στο γραφείο τελετών «Μπαμπούλας» έφτασε η σορός του Βασίλη Καρρά, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασαν υποβασταζόμενες η σύζυγος του Χριστίνα και η κόρη του Ειρήνη.

Την Τρίτη (26.12.2023) και ώρα 10:00 στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, θα τεθεί η σορός του καλλιτέχνη σε λαϊκό προσκύνημα.

Η κόρη του, Ειρήνη τον αποχαιρετά με μια φωτογραφία

Χωρίς πολλά λόγια, παρά με μια μια μόνο κοινή τους φωτογραφία θέλησε να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά, η κόρη του, Ειρήνη

Η Ειρήνη Κεσογλίδου, όπως είναι το όνομά της, που είχε τεράστια αδυναμία στον πατέρα της θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις