Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

6η ΕΜΑΚ Πάτρας: Βρέθηκε σώος ο κυνηγός στη Σπηλιά του Λιαντίνη

6η ΕΜΑΚ Πάτρας: Βρέθηκε σώος ο κυνηγός σ...

Στον Ταϋγετο

Σώος και χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας εντοπίστηκε τελικά ο 27χρονος κυνηγός, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί σε ορεινό σημείο του Ταϋγέτου.

O άνδρας βρέθηκε κοντά στην λεγόμενη «σπηλιά του Λιαντίνη» (δήμος ∆υτικής Μάνης) προχθές αργά τη νύχτα, από κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Στον Ταΰγετο κλήθηκε και ομάδα έρευνας και διάσωσης από την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, η οποία έφθασε στο σημείο μετά από τέσσερις ώρες, όμως είχε εντοπιστεί και ήταν καλά στην υγεία του.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου όταν σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική για αναζητήσεις νεαρού κυνηγού στον Ταΰγετο, ο οποίος βρέθηκε στο δύσβατο σημείο του βουνού στην Πελοπόννησο.

Κλιμάκιο αποτελούμενο από πέντε μέλη της Ορειβατικής Ομάδα Έρευνας – ∆ιάσωσης (Ο.Ο.Ε.∆) της Μονάδας της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας μετέβη στην περιοχή για να διενεργήσει έρευνα και επιχείρηση διάσωσης ενός κυνηγού, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί σε μη προσεγγίσιμο σημείο. Τα στελέχη της Πυροσβεστικής ήταν σε επικοινωνία μαζί του και τον εντόπισαν αργά τη νύχτα και ο απεγκλωβισμός του ολοκληρώθηκε στις 2 τα ξημερώματα.

Στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης, συμμετείχαν 8 άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, με 2 αυτοκίνητα. Στην επιχείρηση μετείχε η Ελληνική Αστυνομία και η Ελληνική Ομάδα ∆ιάσωσης, ενώ για

τον εντοπισμό του οι Αρχές χρησιμοποίησαν μέχρι και drones. Να σημειωθεί ότι μαζί με τον 27χρονο κυνηγό ήταν και ένας φίλος του, ο οποίος βρέθηκε προχθές το βράδυ και ήταν καλά στην υγεία του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις