Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκαριστικό βίντεο από τσίρκο: Ακροβάτης πέφτει από τον «τροχό του θανάτου»- Η απίστευτη ομοιότητα με ανάλογο περιστατικό στο Αγρίνιο

Σοκαριστικό βίντεο από τσίρκο: Ακροβάτης...

Ο ακροβάτης έσπασε ώμο, χέρι και πόδι.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο καταγράφεται καρέ-καρέ η πτώση στο κενό ενός 20χρονου ακροβάτη τσίρκου από τον λεγόμενο «γιγάντιο τροχό του θανάτου».

Ειδικότερα, σύμφωνα με το BBC, το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13/12) στο τσίρκο Hippodrome στο Great Yarmouth του Νόρφολκ, στη Βρετανία και είχε ως αποτέλεσμα ο ακροβάτης να σπάσει τον ώμο, το χέρι και το πόδι του, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της παράστασης.

Όπως αναφέρει το βρετανικό πρακτορείο, ο Τζακ Τζέι δήλωσε «πραγματικά ευχαριστημένος» που ο ακροβάτης δεν υπέστη σοβαρότερους τραυματισμούς. «Οι υπεύθυνοι για την υγεία και την ασφάλεια διεξάγουν έρευνα», είπε. Ο Τζέι δήλωσε επίσης ότι το περιστατικό φαίνεται να οφείλεται σε «ανθρώπινο λάθος» και ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη κάποιο σφάλμα στον εξοπλισμό ή στα εξαρτήματα. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που τα νέα που βγαίνουν είναι θετικά, δεδομένου του τι συνέβη, ότι είναι σε καλή κατάσταση», πρόσθεσε.

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μέρος του νούμερου»

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πως αρχικά νόμιζαν ότι η πτώση ήταν μέρος της παράστασης. Ένας από αυτούς, ο οποίος είχε ξαναδεί την παράσταση, είπε ότι ο ακροβάτης είχε δεμένα τα μάτια. «Γλίστρησε ή σκόνταψε και έπεσε στο έδαφος και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μέρος του νούμερου, οπότε συνέχισα να καταγράφω. Συχνά αστοχούν επίτηδες, για να ξεσηκώσουν κατά κάποιον τρόπο το κοινό και να το κάνουν να αναστατωθεί, αλλά μετά καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», είπε.

Ο ακροβάτης από την Κολομβία, είχε τις αισθήσεις του μετά την πτώση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πλέον αναρρώνει. Μάλιστα, αρχικά το αστυνομικό τμήμα του Νόρφολκ είχε αναφέρει ότι ο καλλιτέχνης «υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή του». Στο ακροβατικό συμμετείχε και ο αδερφός του 20χρονου, ο οποίος αργότερα εμφανίοστηκε πιο καθησυχαστικός λέγοντας ότι «δεν υπάρχει τίποτα που να προκαλεί μακροπρόθεσμη ανησυχία».

«Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός», πρόσθεσε. Για την ιστορία, ο «γιγάντιος τροχός του θανάτου» δεν παρουσιάστηκε στο κοινό το βράδυ της Πέμπτης (14/12).

 

Η απίστευτη ομοιότητα με ανάλογο περιστατικό στο Αγρίνιο 

Ένα ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί σε παράσταση και στο Αγρίνιο τον περασμένο Νοέμβριο.

Τότε, ένας ιταλός ακροβάτης τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια παράστασης, με το περιστατικό να καταγράφεται σε βίντεο και να γίνεται viral.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις