Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γ. Καλλιάνος: Έχω αντιμετωπίσει ζήλεια και ανταγωνισμό από άλλους μετεωρολόγους

Γ. Καλλιάνος: Έχω αντιμετωπίσει ζήλεια κ...

Έλεγαν «δεν πέφτει μέσα»

Η Ρίκα Βαγιάνη ήταν εκείνη που άνοιξε το δρόμο για να γίνει ο Γιάννης Καλλιάνος αυτό που είναι σήμερα: ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους μετεωρολόγους. 

«Η φίλη μου, Ρίκα Βαγιάνη, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μου έδωσε τη δυνατότητα να βγω μπροστά στο “γυαλί”», αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας σήμερα (13.12.2023) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

 Από πολύ νωρίς, ήξερε ότι η μετεωρολογία ήταν η επιστήμη που ήθελε να ακολουθήσει. «Μπήκα στο μαθηματικό ως πρώτη επιλογή και σε ένα μάθημα κατάλαβα ότι είναι μια επιστήμη που σου δίνει μια δυνατότητα να προβλέπεις τον καιρό», είπε. 

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ αποκάλυψε ότι ο δρόμος του δεν ήταν στραμμένος με… ροδοπέταλα. «Έχω αντιμετωπίσει ζήλεια και ανταγωνισμό από άλλους μετεωρολόγους, έλεγαν «ποιος είναι αυτός; Δεν πέφτει μέσα» είπε.

Τί είναι αυτό που τον βοηθάει να ανταπεξέλθει στις δύσκολες στιγμές; «Έχω ένα συγκεκριμένο φυλαχτό που το έχω πάνω μου συνέχεια, με το που το πιάνω στο χέρι μου αντιμετωπίζω τα πάντα με αισιοδοξία.

Από τις δυσκολότερες στιγμές που έχω ζήσει είναι, όταν οι γονείς μου κολλήσαν κορονοϊό ταυτόχρονα και μπήκαν στο νοσοκομείο» είπε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight