Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για σκύλους!

Πάτρα: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για σκύλους!

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο Α' της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πατρών

O Οργανισμός Safety Project και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Πάτρας, παρουσιάζουν για πρώτη φορά το Εξειδικευμένο, Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για σκύλους! Υπό την Αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών!

Το καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα του Ε.Ε.Σ, διάρκειας τεσσάρων (3-4) ωρών, θα γίνει για πρώτη φορά στην Πάτρα, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 στις 2:30 μ.μ. στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Α’ της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πατρών. Δείτε το χάρτη: https://my.upatras.gr/ class/lis

Θα λάβετε και βεβαίωση παρακολούθησης – Το σεμινάριο είναι Δωρεάν! Μια παροχή του Οργανισμού Safety Project

Κάνετε κράτηση στο [email protected] ( Προσοχή! Να μη φέρετε το σκύλο σας ή κάποιο άλλο κατοικίδιο) 

Δωρεάν σεμινάριο για όσους αγαπούν τα σκυλάκια τους!
Πλέον πολλοί φοιτητές και πολίτες της πόλης μας, έχουν υιοθετήσει ένα σκύλο και τον αντιμετωπίζουν ως μέλος της οικογένειας τους.

Σίγουρα η αγάπη και φροντίδα είναι οι βασικοί λόγοι για να έχεις ένα σκύλο, πολλές φορές όμως, πολλοί έχουν βρεθεί και έχουν αντιμετωπίσει έκτακτα περιστατικά με τα σκυλιά τους, όπως τραυματισμοί, τσιμπήματα, πνιγμοί, λιποθυμίες κ.α όπου εκεί, μέχρι να μεταβούν σε κτηνιατρείο, μπορεί να χάσουν και τον τετράποδο φίλο τους.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πρωτοπόρος στην εκμάθηση Πρώτων Βοηθειών στην Ελλάδα, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για σκύλους από την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (Κ9) που διαθέτει.

Στόχος του προγράμματος είναι ο ιδιοκτήτης του σκύλου να δράσει έγκαιρα και αποτελεσματικά σε μία έκτακτη κατάσταση που πιθανόν να προκύψει στο κατοικίδιό του.

Οι Πρώτες Βοήθειες σε σκύλο είναι απλές ενέργειες που μπορεί και πρέπει να κάνει οποιοσδήποτε με σκοπό την αποκατάσταση των ζωτικών λειτουργιών του σκύλου που κινδυνεύει, τη διαφύλαξη της ζωής του και την αποτροπή της επιδείνωσης της κατάστασής του και τη μείωση του πόνου μέχρι να αναλάβει ο κτηνίατρος.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από εκπαιδευτές Πρώτων Βοηθειών του Ε.Ε.Σ. θα περιλαμβάνουν τέσσερις ενότητες: Εισαγωγή, Η Γλώσσα του Σώματος, Πρώτες Βοήθειες για Σκύλους, Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών για Σκύλους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις