Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Western Greece Seafood: Τα αλιεύματα της Δυτικής Ελλάδας στο επίκεντρο της καμπάνιας - ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Western Greece Seafood: Τα αλιεύματα της...

Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα από την Περιφέρεια

Τα αποτελέσματα της καμπάνιας WESTERN GREECE SEAFOOD παρουσιάστηκαν σήμερα στην Πάτρα, σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το έργο Western Greece Seafood έχει ως στόχο την ανάδειξη και προώθηση των εκλεκτών αλιευμάτων τα οποία παράγονται και τυποποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως το αυγοτάραχο Μεσολογγίου, η γάμπαρη Αμβρακικού, τα αλίπαστα της λιμνοθάλασσας, η αθερίνα της λίμνης Τριχωνίδας και το χέλι.

Με positioning στα delicatessen είδη, τα αλιεύματα της Δυτικής Ελλάδας διεκδικούν κεντρικό ρόλο στις κουζίνες των καλών εστιατορίων αλλά και των foodies καταναλωτών.

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης χαρακτήρισε  πραγματικό θησαυρό τα εκλεκτά αλιεύματα που παράγονται στην περιοχή μας. «Πραγματοποιήσαμε μία εκστρατεία προβολής της Περιφέρειάς μας. Τα γνωρίσαμε και εμείς οι ίδιοι». Σύμφωνα με τον κ. Φαρμάκη αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος της ανάδειξης των προϊόντων που αποτελούν τον πλούτο της περιοχής μας.

Οι δράσεις προώθησης εντάσσονται στο έργο: «Προώθηση αλιευμάτων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε ΕΕ και Τρίτες Χώρες» του Ε.Π. Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.westerngreeceseafood.eu

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις