Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαΐα: Ανασυγκροτείται η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ- Τι λέει στο thebest ο νέος συντονιστής, Φώτης Βασιλακόπουλος

Αχαΐα: Ανασυγκροτείται η Νομαρχιακή Επιτ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Η επιτροπή προχώρησε σε ψηφοφορία για την αναπλήρωση των παραιτηθέντων μελών της

Σε μία νέα εποχή μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και σε επίπεδο Αχαΐας αφού πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.

Η επιτροπή προχώρησε σε ψηφοφορία για την αναπλήρωση των παραιτηθέντων μελών της και εξέλεξε ως νέο συντονιστή τον εκπαιδευτικό Φώτη Βασιλακόπουλο και αναπληρώτρια συντονίστρια την δικηγόρο Εύη Μωραΐτη ενώ άμεσα θα συνεδριάσει το νέο συντονιστικό για να αποφασίσει, την πολιτική δράση του επόμενου διαστήματος.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr ο κ. Βασιλακόπουλος, «χθες συνεδρίασε η νομαρχιακή επιτροπή, εξέλεξε νέο συντονιστή και νέα αναπληρώτρια συντονίστρια. Αναπληρώθηκαν και οι θέσεις στην νομαρχιακή επιτροπή. Προχωράει το κόμμα, προχωράμε εμείς που με εξωστρέφεια βγαίνουμε στην κοινωνία για να αντιμετωπίσουμε- όπως πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κάνει- τα προβλήματα της καθημερινότητας προσδιοριζόμενοι και εκπροσωπώντας πάντα τον κόσμο της Αριστεράς υπό το πρίσμα της πολιτικο- ιδεολογικής θεώρησης που βρισκόμαστε».

Όπως τονίζει ο κ. Βασιλακόπουλος, «θεωρούμε ότι πλέον προχωράμε μπροστά και ότι τα προβλήματα που αντιμετώπισε το κόμμα έχουν μείνει πίσω. Βλέπουμε προς το μέλλον και πιστεύω ότι το κόμμα στην Αχαΐα, στην  προοδευτική Αχαΐα, οφείλει και πρέπει να δώσει απαντήσεις στην καθημερινότητα του πολίτη, στα ζητήματα της ακρίβειας, της οικονομίας, της εργασίας.

Ξεκινάει ο προσυνεδριακός διάλογος και υπάρχει και το Συνέδριο που θα γίνει τον Φεβρουάριο ενώ θα γίνουν και οι περιφερειακές συνδιασκέψεις με παρουσία του προέδρου οι οποίες θα έχουν και πανηγυρικό χαρακτήρα. Εκεί θα τεθούν τα θέματα, το πώς προχωράει το κόμμα μας στη σύγχρονη εποχή δίνοντας απαντήσεις στις δύσκολες καταστάσεις που περνά η χώρα μας».

Μιλώντας για την επόμενη μέρα ο κ. Βασιλακόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Φεύγουμε από την εσωστρέφεια και είμαστε εδώ ως ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρό μας, με όλο το δυναμικό μας. Μαζί μας έχουμε και τον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα ο οποίος με τις δηλώσεις του μίλησε για ενότητα ξεκαθαρίζοντας ότι ο πραγματικός μας αντίπαλος βρίσκεται απέναντι και όχι δίπλα μας».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις