Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

My Style Rocks- Διονυσία σε Δώρα: «Καλύτερα να έρχομαι βασική, παρά με τα κουρέλια που βλέπω να φοράς»

My Style Rocks- Διονυσία σε Δώρα: «Καλύτ...

Ήρθαν σε μεγάλη σύγκρουση μπροστά στις έκπληκτες συμπαίκτριές τους

Τα νεύρα κυριάρχησαν για ακόμα ένα απόγευμα στο πλατό του My Style Rocks με τη Πατρινή Διονυσία Κουκίου και τη Δώρα να έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Δώρα στάθηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της προκειμένου να ακούσει την κριτική τους για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

«Δεν βλέπω καμία πρόταση. Δεν με νοιάζει καθόλου αν είναι όλα ξεχωριστά κομμάτια. Δηλαδή επειδή είναι ξεχωριστά κομμάτια, θα έπρεπε να μου αρέσουν; Το μάλλινο που φοράς από μέσα δεν πηγαίνει κάτω από το γιλέκο. Η τσάντα είναι χάλια», σχολίασε αρχικά η Διονυσία στο My Style Rocks.

«Ούτε εμένα δεν με νοιάζει το ύφος σου, γλυκούλα. Εξήγησέ μου για να καταλάβω. Άκουσε να δεις, εγώ έχω φέρει και ακριβές τσάντες και οικονομικές», της απάντησε η συμπαίκτριά της εμφανώς ενοχλημένη.

«Εγώ μιλάω τώρα. Μην το λες σε μένα αυτό, τον πρώτο καιρό έφερνα fast-fashion. Μη λες πράγματα που δεν λέω. Θα ήθελα τώρα να είμαι στο μπαλκόνι μου και να βλέπω τη θέα μου παρά να ασχολούμαι με το τι φοράς εσύ», σχολίασε η Διονυσία στο My Style Rocks της Δευτέρας.

«Αν δεν σου αρέσει η φωνή μου, μπορείς να φύγεις. Πίστεψέ με, πιο πολύ μου χαλάνε την αισθητική τα κουρέλια που βλέπω παρά οι φωνές σας. Έλεος δηλαδή! Καλύτερα να έρχομαι βασική, παρά με τα κουρέλια που βλέπω», πρόσθεσε σε έντονο ύφος, την ώρα που η Κατερίνα Καραβάτου προσπαθούσε να ρίξει τους τόνους.

«Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς γενικά», απάντησε η Δώρα, περνώντας μπροστά στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight