Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Κέιτ απάντησε στη Μέγκαν με ένα φόρεμα μετά τον σάλο για τα ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του Άρτσι

Η Κέιτ απάντησε στη Μέγκαν με ένα φόρεμα...

Δείτε βίντεο

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ φόρεσαν τα καλά τους και ένα πλατύ χαμόγελο και έκαναν μια λαμπερή, βραδινή έξοδο εν μέσω του νέου βασιλικού δράματος που έχει ξεσπάσει.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξαν να αγνοήσουν τη νέα θύελλα που έχει ξεσπάσει με τους ισχυρισμούς του Όμιντ Σκόμπι περί ρατσιστικών σχολίων από την πλευρά της Κέιτ και του Καρόλου όσον αφορά στο χρώμα του δέρματος του Άρτσι, γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «Endgame», αποκάλυψε στην ολλανδική έκδοσή του, ότι οι δύο «βασιλικοί ρατσιστές» είναι ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον, κάτι που ωστόσο ο ίδιος αρνείται. Το βιβλίο αποσύρθηκε από τα ράφια για να διορθωθεί, όμως, τα ονόματα είχαν ήδη μαθευτεί στα social media.

 

Η λαμπερή εμφάνιση της Κέιτ και η κίνηση «εκδίκησης»
Το πριγκιπικό ζεύγος αφού κατέβηκε από το αμάξι του δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους, κάτι που ωστόσο, επέλεξε να αγνοήσει.

Οι δύο τους έφτασαν για να παρακολουθήσουν Royal Variety Performance μαζί με τους Σουηδούς γαλαζοαίματους καλεσμένους τους, Βικτόρια και Ντάνιελ, λαμπεροί και χαμογελαστοί, προσπαθώντας να «κλείσουν στόματα».

 

Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε μια μακριά, γαλαζοπράσινη, τουαλέτα του brand Safiyaa, με εφέ κάπας, μακριά μανίκια, statement ώμους και λαιμό διακοσμημένο με πετράδια, ασορτί σουέντ γόβες ενώ κρατούσε ένα ασημένιο, sparkly clutch.

Είχε τα μαλλιά της στο κλασσικό χτένισμά της με ανάλαφρες μπούκλες, ενώ επέλεξε λαμπερά κοσμήματα και διακριτικό μακιγιάζ. Ο Γουίλιαμ ήταν κομψός φορώντας σμόκιν με σουέντ σακάκι και παπιγιόν.

Και μπορεί το ζευγάρι να εμφανιζόταν άνετο και χαμογελαστό, ωστόσο, οι royal fans δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν την κίνηση «εκδίκησης» της Κέιτ προς τη Μέγκαν.

Πολλοί περίμεναν να φορέσει ένα revenge dress, κάτι που συνέβη, κατά τον λογαριασμό Royal Fashion Police, που ασχολείται με τη μόδα των γαλαζοαίματων. Σύμφωνα με το account του Instagram, κάποια brands έχουν συνδέσει το όνομά τους με κάποιους γαλαζοαίματους και το Safiyaa είναι ένα από τα αγαπημένα της Μέγκαν Μαρκλ, που έχει επιλέξει σε πολλές, δημόσιες εμφανίσεις της, όπως στο τουρ στα νησιά Φίτζι.

Μάλιστα, στο ίδιο event το 2018, η δούκισσα του Σάσεξ είχε επιλέξει να φορέσει τουαλέτα του συγκεκριμένου brand. Πολλοί φανς της Μέγκαν έγραψαν στα social media ότι η Κέιτ την αντέγραψε, κάτι που έχει κατηγορηθεί ότι κάνει πολλές φορές.

Η γλώσσα του σώματος
Ωστόσο, η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον και του Γουίλιαμ στο κόκκινο χαλί εν μέσω μιας νέας αναταραχής για την βασιλική οικογένεια ήταν «συναισθηματικά αποκαλυπτική», σύμφωνα με ειδικό στη γλώσσα του σώματος.

Η Τζούντι Τζέιμς είπε στη Dailymail ότι το σταθερό χέρι του πρίγκιπα της Ουαλίας, καθώς αυτός και η πριγκίπισσα έφτασαν χέρι-χέρι στο Royal Albert Hall, φάνηκε να γίνεται αποδεκτό με ευγνωμοσύνη από τη σύζυγό του, η οποία φαινόταν «ευάλωτη».Σύμφωνα με την Τζέιμς, η εμφάνιση του ζευγαριού στο κόκκινο χαλί έδειξε σημάδια ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας λειτουργεί ως στήριγμα για τη σύζυγό του.

«Οι χειρονομίες του Γουίλιαμ εδώ φαίνονται σκόπιμες καθώς «παρουσιάζει» την όμορφη σύζυγό του στον κόσμο στο κόκκινο χαλί», πρόσθεσε.

«Χρησιμοποιεί το χέρι του ως τιμόνι, αλλά το απλώνει και ως μια ρομαντική χειρονομία υποστήριξης την οποία εκείνη αποδέχεται, ρίχνοντάς του ένα χαμόγελο που μοιάζει με ευγνωμοσύνη καθώς το κάνει».

«Αυτή δεν είναι η συνηθισμένη τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Μετά τις προσβολές και τις φήμες από το βιβλίο του Σκόμπι, το ζευγάρι φαίνεται να έχει υιοθετήσει μια βασιλική προσέγγιση που είναι επίσης πολύ ανθρώπινη και πιο συναισθηματικά αποκαλυπτική όσον αφορά στην κοινή τους αγάπη από ποτέ».

«Ως δήλωση της γλώσσας του σώματος φαίνεται να καρφώνει τον χαρακτηρισμό «σύζυγος του Στέπφορντ».

«Η Κέιτ φαίνεται ελαφρώς ευάλωτη εδώ, με λιγότερο αγαλματένια στάση από το κανονικό για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, αλλά το χαμόγελό της γίνεται ζεστό καθώς συνδέεται με τον Γουίλιαμ με πιο κοινή οπτική επαφή από ό,τι συνήθως».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight