Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Εκδήλωση του σωματείου "Καλλιπάτειρα" με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Αναπηρίας

Πάτρα: Εκδήλωση του σωματείου "Καλλ...

Στις 17 Δεκεμβρίου

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών  «Καλλιπάτειρα»  Παράρτημα Πάτρας σας προσκαλεί  στις 17 Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωί στην  αίθουσα του κινηματογράφου της   OPTIONS VESO MARA στην κινηματογραφική προβολή  «Wonka». 

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση γίνετε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων της Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού «Δημητρίου και Βέρρας Σφήκα» του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και το Αθλητικό Σωματείο « Ήφαιστος» αποσκοπώντας στη στήριξη αλλά και την κοινωνική ευαισθητοποίηση πάνω σε θέματα αναπηρίας. Στο να κοιτάξουμε με μία διαφορετική ματιά τους συνανθρώπους μας χωρίς προκαταλήψεις και διακρίσεις. Τη διοργάνωση στηρίζουν  οι: «ΦΛΟΓΑ», ΛΟΥΞ, ΚΡΕΟΣΥΣ, OPTIONS και το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Αποστόλη Τέκου.

Σας περιμένουμε λοιπόν μαζί μας να απολαύσετε αυτήν την ταινία μιούζικαλ φαντασίας που κάνει πρεμιέρα λόγω Χριστουγέννων στην πόλη της Πάτρας και με τη συμμετοχή σας να ενισχύσετε το πολύπλευρο έργο του  Σωματείου μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture