Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Αυτός θα είναι ο νέος «Μονομάχος»

Αυτός θα είναι ο νέος «Μονομάχος»

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ έδωσε λεπτομέρειες για τον ρόλο του Gladiator 2, τον ηθοποιό που θα πρωταγωνιστήσει και τον… Lucius

Αν και ο Ρίντλεϊ Σκοτ εξακολουθεί να είναι βυθισμένος στην προώθηση του «Napoleon», ο διάσημος σκηνοθέτης έδωσε κάποιες πληροφορίες για το επόμενο μεγάλο του έργο. Αυτό θα είναι «Gladiator 2».

Γνωρίζουμε ότι ο Ράσελ Κρόου δεν θα παίξει στην ταινία. «Πως να συμμετέχω από τη στιγμή που έχω… πεθάνει στην πρώτη ταινία», έχει δηλώσει ο ίδιος τελειώνοντας κάθε σενάριο να έχει ρόλο στο σίκουελ.

Τώρα ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Lucius, ανιψιός του Commodus και πρωταγωνιστής της συνέχειας.

«Ο Paul Mescal παίζει τον Lucius… Είναι κάποιος που είναι 12 ετών, και αυτό συμβαίνει περίπου 12, 15 χρόνια αργότερα», εξηγεί ο Scott στο μικρόφωνο των Rotten Tomatoes.

«Έχει βρεθεί εκεί έξω στην άγρια φύση και έχει χάσει την επαφή με τη μητέρα του. Η μητέρα του δεν ξέρει πού βρίσκεται. Νομίζει ότι ίσως είναι νεκρός», τόνισε ο Αμερικάνος σκηνοθέτης.

Ο Λούσιος ως παιδί θα έχει ελάχιστη ομοιότητα με την ενήλικη εκδοχή του στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, η ιστοσελίδα Screenrant ανέπτυξε μια ενδιαφέρουσα θεωρία. Αν ο νεαρός έχει χάσει την επαφή με τη μητέρα του, σημαίνει ότι έχει απαρνηθεί τα αξιώματα και τις ανέσεις της παλιάς του ζωής. Ίσως η κληρονομιά και η ιστορία του Μάξιμου να έχει μείνει βαθιά.

Ποιος είναι ο Πολ Μέσκαλ
Πολλοί θα αγνοούν την καριέρα του Πολ Μέσκαλ που θα υποδυθεί τον Lucius. Με καταγωγή από την Ιρλανδία, o 27χρονoς έχει αρχίσει να απογειώνεται στη μικρή και μεγάλη οθόνη μήνες πριν από την πανδημία.

Το 2020, συμμετείχε στη μίνι σειρά «Normal People», λίγο μετά το άλμα στο Drifting, μια μικρού μήκους ταινία των Robert Higgins («Angels Guard Thee») και Patric McGivney («Lakelands»).

Στον κινηματογράφο, ο πιο αξιοσημείωτος ρόλος του ήταν στο «Aftersun», μια ταινία του 2022 στην οποία έπαιξε τον Calum, τον πρωταγωνιστή.

Το 2023 έχει συμμετάσχει στα «All of Us Strangers» και «Foe». Η επόμενη μεγάλη ταινία του φαντάζει συναρπαστική για ένα ταλέντο που υπάρχει ήδη στον κινηματογράφο.

Το «Gladiator 2» έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου 2024.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture