Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τώρα και ψησταριά στο Έλος της Αγυιάς, δίπλα στη γέφυρα

Πάτρα: Τώρα και ψησταριά στο Έλος της Αγ...

Κάποιοι προσπαθούν να το μετατρέψουν σε χώρο "κατασκήνωσης"

Σε "κατασκήνωση" με όλα τα κομφόρ, μπορεί να πει κάποιος, προσπαθούν μερικοί νε ματετρέψουν τα σπιτάκια και τον χώρo δίπλα από το γραφικό σημείο της γέφυρας στο Έλος της Αγυιάς.

Συνθήματα στα ξύλινα σπιτάκια έχουν κάνει την εμφάνισή τους εδώ και μέρες ενώ πια έκαναν την εμφανίσή τους ψησταριά, καρέκλες και...τσουκάλι! Η φωτογραφία του Οδυσσεά Ξεριζωτήείναι αποκαλυπτική για το γεγονός ότι κάποιοι στήνουν "κουζίνα" στην περιοχή του Έλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα και όπως έχει γράψει το thebest.gr,  πριν μέρες εντοπίστηκαν στους οικίσκους ταπέτα, πανιά και σακ βουαγιάζ, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιοι κάνουν χρήση αυτών των χώρων

 

Υπενθυμίζεται ότι η Οικολογική Κίνηση Πάτρας πραγματοποίησε διαμαρτυρία για την υποβάθμιση και καταστροφή των εγκαταστάσεων του Οικολογικού Πάρκου και της ξύλινης γέφυρας που βρίσκεται εκεί. Όπως επεσήμανε η ΟΙΚΙΠΑ, τα σπασίματα, η αναγραφή συνθημάτων στα παρατηρητήρια ακόμη και η εγκατάσταση αστέγων μέσα σε αυτά, αλλά και η επί χρόνια ύπαρξη αυθαιρέτου κτίσματος στην καρδιά του έλους, είναι αποτέλεσμα της ανυπαρξίας φύλαξης του χώρου.

Από την πλευρά της η δημοτική αρχή σε επικοινωνία που είχε το thebest.gr μαζί της τόνισε ότι την απασχολεί το ζήτημα των βανδαλισμών στην πόλη γενικότερα καθώς τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται σε όλη την πόλη, όχι μόνο έλος της Αγυιάς. Επεσήμανε ότι αντανακλάται ένα πρόβλημα χρηματοδότησης και έλλειψης προσωπικού.

«Δεν υπάρχει προσωπικό να φυλάει όλα τα σημεία που χρειάζεται» λέει η Μαιζώνος ωστόσο, «για το έλος της Αγυιάς αναμένεται το επόμενο διάστημα να γίνει προσπάθεια να βρεθούν πόροι έτσι ώστε να επιλυθεί το θέμα της φύλαξής του».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις