Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι απαντά η Μαιζώνος για την εγκατάλειψη της γέφυρας στο έλος της Αγυιάς

Πάτρα: Τι απαντά η Μαιζώνος για την εγκα...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Γενικότερο πρόβλημα οι βανδαλισμοί στην πόλη

Έντονα απασχολεί τη δημοτική αρχή της Πάτρας το θέμα των βανδαλισμών σε διάφορα σημεία της πόλης και ειδικά στο έλος της Αγυιάς.

Να σημειώσουμε ότι χθες η Οικολογική Κίνηση Πάτρας πραγματοποίησε διαμαρτυρία για την υποβάθμιση και καταστροφή των εγκαταστάσεων του Οικολογικού Πάρκου και της ξύλινης γέφυρας που βρίσκεται εκεί. Όπως επεσήμανε η ΟΙΚΙΠΑ, τα σπασίματα, η αναγραφή συνθημάτων στα παρατηρητήρια ακόμη και η εγκατάσταση αστέγων μέσα σε αυτά, αλλά και η επί χρόνια ύπαρξη αυθαιρέτου κτίσματος στην καρδιά του έλους, είναι αποτέλεσμα της ανυπαρξίας φύλαξης του χώρου. «Αγωνιστήκαμε εδώ και 30 χρόνια για την οικολογική αξιοποίηση του χώρου (όταν προγραμματίζονταν εντός αυτού κωπηλατοδρόμια, μαρίνες και ξενοδοχεία) και δεν μπορούμε να βλέπουμε σήμερα την υποβάθμισή του» ανέφερε χαρακτηριστικά η Οικολογική Κίνηση.

Τι απαντά η Μαιζώνος

Από την πλευρά της η δημοτική αρχή σε επικοινωνία που είχε το thebest.gr μαζί της τόνισε ότι την απασχολεί το ζήτημα των βανδαλισμών στην πόλη γενικότερα καθώς τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται σε όλη την πόλη, όχι μόνο έλος της Αγυιάς. Επεσήμανε ότι αντανακλάται ένα πρόβλημα χρηματοδότησης και έλλειψης προσωπικού.

«Δεν υπάρχει προσωπικό να φυλάει όλα τα σημεία που χρειάζεται» λέει η Μαιζώνος ωστόσο, «για το έλος της Αγυιάς αναμένεται το επόμενο διάστημα να γίνει προσπάθεια να βρεθούν πόροι έτσι ώστε να επιλυθεί το θέμα της φύλαξής του».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις