Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Patras Stratego Team: Eξαιρετικές οι εντυπώσεις από τους αγώνες Majors και Beginners

Patras Stratego Team: Eξαιρετικές οι εντ...

Όλοι οι παίκτες πλέον αναμένουν τα χριστουγεννιάτικα τουρνουά και το Patras Championship 2023, πρωτού έρθει το εορταστικό 2024, της επετείου 10 χρόνων της Patras Stratego Team

Το Φροντιστήριο ΔΥΝΑΜΗ φιλοξένησε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, τις δύο κατηγορίες του τουρνουά Patras Divisions, εντυπωσιάζοντας όλους τους συμμετέχοντες, με την υψηλής αισθητικής αίθουσα εκδηλώσεων.
Έπειτα από 5 γύρους αγώνων, στους Majors ο Βαγγέλης Σωτηρόπουλος έκανε το απόλυτο των νικών κατακτώντας την πρώτη θέση. Σε υψηλές πτήσεις κυμάνθηκε ο Φώτης Βλαχόπουλος φτάνοντας στην δεύτερη θέση, ενώ την τρίτη θέση πήρε ο Ανδρέας Κυριακόπουλος.
Αν και ισοβάθμησε με τον Κυριακόπουλο, ο Γιώργος Μπαρδάκης είχε χαμηλότερο συντελεστή βαθμολογίας και έμεινε στην τέταρτη θέση, λαμβάνοντας όμως την πρόκριση μαζί με την πρώτη τριάδα για την πρώτη κατηγορία των LEGENDS.
Στους Beginners, η Βάλια Μανίκα κέρδισε το κύπελλο της νίκης, με τον Γιάννη Τρυπαναγνωστόπουλο να ακολουθεί, σε μια κατηγορία όπου οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες είχαν κυρίως καθοδηγητικό χαρακτήρα.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports