Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΗΠΑ: Έκρηξη οχήματος στα σύνορα με Καναδά - Δύο νεκροί

ΗΠΑ: Έκρηξη οχήματος στα σύνορα με Καναδ...

Έκλεισε η γέφυρα Ρέινμποου στους Καταρράκτες του Νιαγάρα λόγω έκρηξης στην οποία εμπλέκεται αυτοκίνητο που προερχόταν από τον Καναδά

Ένα όχημα εξερράγη στη γέφυρα Ρέινμποου στους Καταρράκτες του Νιαγάρα που συνδέει τις ΗΠΑ με τον Καναδά, σύμφωνα με το skynews, με το FBI να προειδοποιεί ότι η κατάσταση είναι “πολύ ρευστή”.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άνθρωποι είναι νεκροί από την έκρηξη στη γέφυρα στους Καταρράκτες του Νιαγάρα. Ένα αυτοκινήτο, ερχόμενο από τη μεριά των ΗΠΑ, εξερράγη έξω από το συνοριακό πέρασμα με τον Καναδά, κοντά στα γραφεία της συνοριακής πολιτοφυλακής.

Εικόνες και βίντεο από την περιοχή του συνοριακού ελέγχου έδειχναν τη φωτιά και κάτι που μοιάζει με συντρίμμια στο έδαφος.

Ένα κουβούκλιο ασφαλείας έχει επίσης καεί από τις φλόγες.

Τα πλάνα από το σημείο δείχνουν καπνό στον σταθμό ελέγχου από τον οποίο περνούν οι οδηγοί όταν εισέρχονται στις ΗΠΑ, τουλάχιστον ένα όχημα της πυροσβεστικής και πολλά περιπολικά. Το τοπικό κανάλι WKBW TV μετέδωσε ότι είναι πιθανόν να συνέβη κάποια έκρηξη.

Ο κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι υπήρξε περιστατικό στη γέφυρα και οι αρχές παρακολουθούν στενά την κατάσταση.

Κλειστή η γέφυρα
Η γέφυρα έκλεισε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σήμερα το απόγευμα λόγω ενός «συμβάντος» στο οποίο εμπλέκεται ένα όχημα που εισερχόταν στις ΗΠΑ, ανακοίνωσαν οι αρχές.

 Εκπρόσωπος του δημάρχου της περιοχής είπε ότι η Ρέινμποου Μπριτζ θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεωτέρας και ότι οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες ερευνούν την υπόθεση. Σύμφωνα με το FBI, ερευνάται έκρηξη στη γέφυρα.

Άλλο τοπικό κανάλι, το WIVB, μετέδωσε ότι έχουν κλείσει και οι τέσσερις συνοριακές διαβάσεις μεταξύ ΗΠΑ και Καναδά στη δυτική Νέα Υόρκη, αλλά το πρακτορείο Reuters δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει την πληροφορία αυτή.

Η κυβερνήτρια της Πολιτείας της Νέας Υόρκης Κάθι Χόκουλ ανέφερε σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ ότι «ενημερώθηκε για το συμβάν» και παρακολουθεί την κατάσταση. «Οι πολιτειακές υπηρεσίες βρίσκονται επί τόπου, έτοιμες να παράσχουν βοήθεια», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις