Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το come back των Πατρινών στο πετρέλαιο- Το κρύο οδήγησε ομαδικά στις… μάνικες

Το come back των Πατρινών στο πετρέλαιο-...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

H κίνηση έχει «χτυπήσει» κόκκινο για το γέμισμα των δεξαμενών πετρελαίου

Η πτώση της θερμοκρασίας αλλά και η ανησυχία σχετικά με τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή οδήγησαν σε αυξημένη κινητικότητα στις παραγγελίες του πετρελαίου θέρμανσης, στην Πάτρα.

Από το περασμένο Σάββατο, η κίνηση έχει «χτυπήσει» κόκκινο για το γέμισμα των δεξαμενών πετρελαίου ενόψει του χειμώνα.

«Από το Σάββατο, με το πρώτο έντονο κρύο, τρέχουμε και δεν φτάνουμε, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες που από πλευράς καταναλωτών οι κινήσεις ήταν διερευνητικές ως προς την έναρξη της διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης καθώς οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τους κρατούσαν πίσω» επισημαίνει στο thebest.gr o o Αλέξης Παπαγιαννόπουλος, ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στην περιοχή της Πάτρας.

«Η μέση τιμή πάντως σήμερα για το πετρέλαιο θέρμανσης, αυτή τη στιγμή, είναι στο 1.30 ευρώ/ανά λίτρο, τιμή χαμηλή και δελεαστική σε όσους θέλουν να το προμηθευτούν. Τα πρώτα κρύα αλλά και η αμφιβολία για το τι θα συμβεί στη Μέση Ανατολή και πώς αυτό θα επηρεάσει το πετρέλαιο, οδηγεί τους καταναλωτές στο γέμισμα των δεξαμενών», τονίζει.

Τι συμβαίνει με τις πολυκατοικίες; «Τις προηγούμενες ημέρες δεν υπήρξε η παραμικρή κινητικότητα, ωστόσο από την Τρίτη, έχουν ξεκινήσει οι παραγγελίες και μάλιστα σύμφωνα με την εμπειρία μας, όλα δείχνουν ότι φέτος, θα είναι περισσότερες από τα προηγούμενα χρόνια, αυτές που οι ένοικοί τους, αποφάσισαν να προμηθευτούν πετρέλαιο. Πάντως λόγω των οικονομικών συνθηκών, οι καταναλωτές σκέφτονται να στραφούν και πάλι στο πετρέλαιο. Τα προηγούμενα χρόνια, οι διαμαρτυρίες τους ήταν έντονες για την τιμή του και πολλές φορές γινόμασταν δέκτες παραπόνων, φέτος όμως τείνουν προς την κανονικότητα. Βέβαια να πω ότι αυτό συμβαίνει μέχρι στιγμής, γιατί μέχρι τα Χριστούγεννα ακόμα δεν ξέρουμε την τάση της τιμής του πετρελαίου, που δεν αποκλείεται να πάρει μια μικρή αύξηση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις