Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξάρχεια: Ποινική δίωξη για κακουργήματα σε βάρος του 23χρονου - Το κατηγορητήριο

Εξάρχεια: Ποινική δίωξη για κακουργήματα...

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή

Σωρεία πράξεων απέδωσε ο εισαγγελέας σε βάρος του 23χρονου δράστη που προέβη σε σεξουαλικές επιθέσεις στα Εξάρχεια, σε βάρος τεσσάρων γυναικών.

Πλέον, είναι αντιμέτωπος με τα κακουργήματα του βιασμού τετελεσμένου και σε απόπειρα, σε βάρος ανήλικου και μη, κατά συρροή, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

 Το χρονικό της σύλληψης του 23χρονου και οι καταγγελίες
Υπενθυμίζεται πως ο δράστης συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης, στο κέντρο της Αθήνας. Τον αναζητούσαν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίοι και τελικά τον εντόπισαν στην περιοχή της Πλατείας Κάνιγγος και τον συνέλαβαν.

Συγκεκριμένα, τον αναζητούσαν για απόπειρα βιασμού που είχε διαπράξει λίγο μετά τις 8 το βράδυ, στις 24 Οκτωβρίου στην Παραλιακή λεωφόρο στη Γλυφάδα, σε βάρος μίας 18χρονης.

 Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών που τον αναζητούσαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αφού χθες το απόγευμα κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν και για τις πρόσφατες επιθέσεις στην περιοχή των Εξαρχείων, μετά από συνδυαστική ανάλυση των βιντεοληπτικών υλικών και των φωτογραφιών σεσημασμένων ατόμων, σε συνδυασμό και με τις καταθέσεις θυμάτων και μαρτύρων.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Σύρο, σεσημασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα, αφού είχε προφυλακιστεί το 2022 στις Φυλακές Γρεβενών για απόπειρα βιασμού από τις οποίες και αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2023.

Πλέον, οι καταγγελίες γυναικών που έχουν πέσει θύματα του δράστη των σεξουαλικών επιθέσεων στα Εξάρχεια, και όχι μόνο, έχουν φτάσει τις έξι.

Οι πέντε αφορούν στην περιοχή των Εξαρχείων, με την τελευταία καταγγελία να έχει γίνει αργά χθες το βράδυ και η 6η περίπτωση που στην πραγματικότητα έως τώρα παραμένει η πρώτη επίθεση χρονικά, ήταν σε βάρος μίας 18χρονης κοπέλας στη Γλυφάδα, στις 24 Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις