Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ - Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Εφικτή και επιθυμητή μια Κ.Ο. με τους 6+6»

ΣΥΡΙΖΑ - Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Εφικτή κ...

«Υπάρχουν όλες οι προοπτικές για ένα νέο σχήμα», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ενδεχόμενο να συγκροτηθεί νέο κόμμα με την αποχώρηση της ομάδας «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου, σχολίασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ethnos.gr σημείωσε ότι υπάρχει «μια μεγάλη κινητικότητα» υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που τον απασχολεί τι γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Αριστερά».

«Άνθρωποι που έχουν αγωνία για τη ριζοσπαστική ενωτική αριστερά, άνθρωποι που θέλουν να συζητήσουν, που θέλουν να πούνε την άποψή τους, που θέλουν να ακούσουν», ανέφερερε ενώ επισήμανε ότι «μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις».

Σχετικά με τη δημιουργία νέου φορέα ο κ. Τσακαλώτος είπε: «Υπάρχουν όλες οι προοπτικές για ένα νέο σχήμα, μεγαλύτερο από φορέα, λιγότερο από κόμμα, που θα θέσει διάφορα πράγματα, που νομίζω ότι μπορεί να γίνει ελκυστικό για μεγάλη μερίδα του κόσμου», είπε στη συνέχεια.

Πρόσθεσε πως: «Θέλει σοβαρά βήματα, με σκέψη, με διαβούλευση, με συζήτηση, αλλά συγχρόνως, για να το πω και από την άλλη πλευρά, δεν έχουμε απεριόριστο χρόνο».

 Σε ερώτηση για ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές τόνισε: «Θα τα δούμε αυτά σιγά σιγά. Κάθε βήμα στην ώρα του, θέλει συζήτηση και όχι μόνο ανάμεσα στους βουλευτές που φεύγουνε και στα στελέχη με την ευρύτερη κοινωνία, με ανθρώπους που έχουν απογοητευτεί από την πολιτική».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις