Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκινητική ανταπόκριση στο φιλανθρωπικό, απογευματινό καφέ που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Κυριών

Πάτρα: Συγκινητική ανταπόκριση στο φιλαν...

Σκοπός ήταν η ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα" - Η εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, στο Deck

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση μελών, φίλων και εκπροσώπων συλλόγων της πόλης της Πάτρας, "Αγκαλιάζω", "Αντικαρκινική Εταιρεία", "Γηριατρική", "Καλλιπάτειρα", "Λύκειο Ελληνίδων", "Σοροπτιμιστικός Όμιλος" και "ΣΟΨΥ", στην πρόσκληση που απηύθυνε ο Μορφωτικός Σύλλογος Κυριών Πάτρας (Όθωνος Αμαλίας 74) για απογευματινό καφέ.

Η συνάντηση με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα", έγινε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, στο κέντρο Deck στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Ήταν ένα απόγευμα μεγάλης ευαισθησίας και αγάπης, το οποίο απόλαυσαν οι παρευρεθέντες, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Ήταν ένα απόγευμα μεγάλης ευαισθησίας και αγάπης, το οποίο απόλαυσαν οι παρευρεθέντες, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους. Ευχόμαστε στη "Φλόγα" καλή συνέχεια στους αγώνες της, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση του Μορφωτικού Συλλόγου Ελληνίδων Κυριών Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις