Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Αυτή...

Το ζευγάρι πρόκειται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου αρκετά σύντομα

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης.

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, η εφημερίδα «Espresso» αποκάλυψε ότι ο γάμος του ζευγαριού πρόκειται να λάβει χώρα στις 7 Δεκεμβρίου. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως κουμπάρα του ζεύγους θα είναι η παιδική φίλη του Πέτρου Κόκκαλη, Μαρία Βλάχου Αντελμάν, με την οποία διατηρεί πλέον φιλικές σχέσεις και η Δήμητρα Ματσούκα.

Η Μαρία Αντελμάν είναι εικαστικός που διαθέτει μεταπτυχιακό στις Καλές Τέχνες από το Πανεπιστήμιο της Columbia και είναι ζει στη Νέα Υόρκη εδώ και πολλά χρόνια.

Η αναγγελία του γάμου
Ο ευρωβουλευτής, ο οποίος αποχωρεί από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, και η ηθοποιός δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ».

Συγκεκριμένα, αναγράφει: «Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight