Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εύη Βατίδου: Καρέ - καρέ η στιγμή που ο οδηγός μηχανής κατευθύνεται στο παράθυρό της

Εύη Βατίδου: Καρέ - καρέ η στιγμή που ο ...

Δείτε το ντοκουμέντο

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που ξεκίνησε το επεισόδιο μεταξύ Εύης Βατίδου και οδηγού μηχανής που κατέληξε στον τραυματισμό μία γυναίκας και την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος της πρώην παρουσιάστριας και μοντέλου.

 Το βίντεο δείχνει καρέ – καρέ το πώς ξεκίνησε, το βράδυ του Σαββάτου (11/11) στη Γλυφάδα το περιστατικό που οδήγησε στη σύλληψη Βατίδου, η οποία, μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους. Στο υλικό, που μετέδωσε ο Alpha, καταγράφεται η στιγμή που, ο οδηγός της μηχανής, πηγαίνει προς το σταθμευμένο αυτοκίνητο της Βατίδου. Καταγράφεται, επίσης, και η στιγμή που ο 59χρονος κάνει μία κίνηση με το κράνος του με την οποία -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πρώην μοντέλου- της έσπασε τον καθρέφτη.

 Όπως φαίνεται, η Βατίδου σταματάει στα δεξιά του δρόμου, έχοντας ανάψει αλάρμ. Ταυτόχρονα, και η μοτοσικλέτα σταματά στην άκρη ενώ, ο οδηγός της έχει καταγραφεί να γυρνάει για να κοιτάξει πίσω, πιθανότατα για να βεβαιωθεί ότι, το αυτοκίνητο που οδηγεί η Βατίδου πράγματι έχει σταματήσει. Οι δύο επιβαίνοντες στη μηχανή -ο 59χρονος και η 57χρονη σύντροφός του- κατεβαίνουν και βγάζουν τα κράνη τους με τον άνδρα, κρατώντας στο δεξί του χέρι το κράνος, να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο της Βατίδου, η οποία στέκεται στο παράθυρό της.

 Στον καθρέφτη του τζιπ, που είναι σταματημένο, είναι ενσωματωμένο το φλας το οποίο και αναβοσβήνει. Ξαφνικά, και όσο ο οδηγός της μηχανής εξακολουθεί να στέκεται δίπλα στο παράθυρο του αυτοκινήτου, το φλας σταματά. Όπως ισχυρίζεται η κατηγορούμενη, αυτή είναι η στιγμή που ο 59χρονος φέρεται να χτυπά τον καθρέφτη με το κράνος του. Στο βίντεο βλέπουμε το κράνος να πέφτει από τα χέρια του και τον ίδιο να σκύβει να το μαζέψει, όσο η σύντροφός του παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται.

Τη δική της εκδοχή δίνει η κάθε πλευρά

Οι δύο επιβαίνοντες της μηχανής αμέσως μετά απομακρύνονται από το τζιπ, ανεβαίνουν στη μηχανή τους και αποχωρούν από το σημείο, με τη Βατίδου να τούς ακολουθεί με το ΙΧ της. Στο βίντεο μπορεί κανείς να διακρίνει ότι, το ένα φλας της, εξακολουθεί να αναβοσβήνει, όχι όμως και στον άλλο καθρέφτη. Για το τι ακολούθησε, η κάθε μία από τις δύο πλευρές, δίνει τη δική της εκδοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις