Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αναβρασμός για την ενοποίηση των ΔΕΥΑ- «Είμαστε αντίθετοι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε»

Πάτρα: Αναβρασμός για την ενοποίηση των ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο thebest.gr ο Ανδρέας Παπανικήτας

Το ζήτημα της κατάργησης των ΔΕΥΑ και της ενοποίησής τους σε επίπεδο Περιφέρειας θα συζητηθεί αύριο στο συμβούλιο της ΔΕΥΑΠ, στην Πάτρα. Πρόκειται για κυβερνητικό σχεδιασμό που αναμένεται να ψηφιστεί το επόμενο διάστημα και βρίσκει αντίθετες τις κατά τόπους ΔΕΥΑ.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ανδρέας Παπανικήτας, «αύριο θα γίνει το συμβούλιο προγραμματισμού της ΔΕΥΑΠ για να έχουμε μία καλύτερη ενημέρωση. Θα συζητηθεί το θέμα και θα υπάρξει ενημέρωση για το νόμο που πρόκειται να ψηφιστεί το επόμενο διάστημα.

Ωστόσο η αίσθηση που έχουμε σχετικά με την ενοποίηση είναι ότι θα φέρει ένα τεράστιο πρόβλημα λειτουργίας εις βάρος των καταναλωτών και της ύπαρξης των ΔΕΥΑ».

Όπως επισημαίνει ο κ. Παπανικήτας, «αυτή η ενοποίηση με βάση τις αρχές τις Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης με την πρόφαση της εξυγίανσης των ΔΕΥΑΠ θα έχει ως αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ο φορέας από τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν σε κάθε ΔΕΥΑ ξεχωριστά και κάπως έτσι θα οδηγηθούμε σε ιδιωτικοποίηση.

Είμαστε αντίθετοι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μη γίνει αυτό καθώς η ενοποίηση θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις στη λειτουργία τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις