Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Ηττα για τον ΝΟΠ αλλά και για τα κορίτσια της ΝΕΠ

Ηττα για τον ΝΟΠ αλλά και για τα κορίτσια της ΝΕΠ
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Από Περιστέρι και ΠΑΟΚ

Ένα  εύκολο απόγευμα πέρασε στην Πάτρα κόντρα στον ΝΟΠ η ομάδα του Περιστερίου.

Οι παίχτες του Κώστα Λούδη επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί ελέγχοντας τον αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος. Από την πρώτη κιόλας περίοδο, το Περιστέρι πήρε προβάδισμα με 4-0, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως δεν θα διαπραγματευτεί το παιχνίδι.

Διαβάστε στο sportin.gr

Με την νίκη του αυτή το Περιστέρι σκαρφάλωσε στους 19 βαθμούς και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Πατρινοί βρίσκονται με 6 βαθμούς στην έκτη θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την διαφορά και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πρώτος σκόρερ για το σύνολο του Κώστα Λούδη ήταν ο Άγγελος Φώσκολος που σημείωσε πέντε τέρματα.

Με το Περιστέρι αγωνίστηκαν τέσσερις πρώην παίτες του ΝΟΠ, ο Τοράκης και οι νεαροί γηγενείς πατρινοί Χρήστος Μπιτσάκος και τα ξαδέλφια του, Ανδρέας και Κωνσταντίνος.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 4-5, 2-5, 4-2

ΝΟ Πατρών (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος, Λαμπάτος 1 (το πρώτο του στην Α1), Παπαχριστόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 2, Πασσάς, Ανδρικόπουλος 1, Γεωργαράς 1, Βικάτος 3, Πολάτος (ντεμπούτο φέτος), Βυθούλκας, Γουίλσον, Μπετχαβάς 1 (πάλι εκτός ο Γκότσης).

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου 1, Μπιτσάκος Κων., Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης 1, Άντζιτς 2, Φώσκολος 5, Μπεριστιάνος, Τοράκης 2, Μπιτσάκος Ανδρ. 2, Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης

Με την νίκη του αυτή το Περιστέρι σκαρφάλωσε στους 19 βαθμούς και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Πατρινοί βρίσκονται με 6 βαθμούς στην έκτη θέση.

 

 

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ NEΠ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της ΝΕΠ με 17-10, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1.

Αύξησε στους 4 βαθμούς πλέον τη διαφορά του από το σημερινό του αντίπαλο (ΠΑΟΚ 6 βαθμοί, ΝΕΠ 2).

Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε 3-1, 4-2, μείωσε η ΝΕΠ σε 5-4, ο ΠΑΟΚ έκλεισε με 6-4 το πρώτο μισό. Στο δεύτερο, αύξησε τη διαφορά στο +4 (11-7 στο τρίτο οκτάλεπτο) και τελικά νίκησε με +7.

ΠΑΟΚ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 17-10

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 5-3, 6-3

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη 2, Ταυρίδου, Ντάσιου 3, Γραικού 1, Γιαμπασάκου 1, Φραγκιά, Ντόνα-Τσιάκα 1, Κοντονή 4, Νιαρχάκου 4, Συκά-Λεριώτη, Κολτσίδα 1, Καλλία.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Αρνά, Ανδρουτσέλη, Σνέλγκαρ 4, Δήμητρα Κοντάκου, Ευφροσύνη Τσιμάρα 4, Αναστασίου, Γκέκα, Μπινιάρη, Μοίραλη, Λιαπάκη, Τύχινα 2, Μαρία Κεπενού, Μπεκρή, Ζαφειράκη, Λαμπάτου.

Διαιτητές: Κυράνης, Χατζηγούλας

Αλυτάρχης: Σιώης Πολυζώης

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports