Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Φωτιά» στο Twitter μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά

«Φωτιά» στο Twitter μετά το ξέσπασμα της...

Το πρωτοφανές ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα για τη Φαίη Σκορδά και οι αντιδράσεις στα social media.

Ήταν μετά το πρωτοφανές ξέσπασμα από την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Fay’s Time» που πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια με τους χρήστες να παίρνουν θέση για τα όσα διαδραματίστηκαν ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έλαβε την απαραίτητη υποστήριξη από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όταν έδειξαν στην «Super Κατερίνα» τις δηλώσεις του τράπερ Light, στις οποίες δεν μιλούσε με θετικά σχόλια για τον παρουσιαστή.

«Αυτό γίνεται θέμα. Η αντιπαράθεση αυτή έχει γίνει θέμα κι άλλες φορές. Δεν είναι στη φύση της εκπομπής (σ.σ. Super Κατερίνα) η αντιπαράθεση του Μικρούτσικου με τον οποιονδήποτε Light να είναι μέσα στη θεματολογία;», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Προφανώς και καλά κάνουν γιατί πάνε και καλά στα νούμερα. Έχουν αυτή τη συγκεκριμένη θεματολογία που γίνεται και προσωποκεντρική, με διαμάχες δικές τους… Αυτή είναι η φύση της εκπομπής, καλά κάνουν, δεν θα την κρίνει κάποιος, ο κόσμος κρίνει και εν τέλει βλέπει ή δεν βλέπει κάτι. Απλώς η συγκεκριμένη στιγμή, τα συγκεκριμένα λόγια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν υπερβολικά, ήταν σαν να υπάρχει μία γραμμή, να υπερέβησαν τα όρια. Δεν είναι μόνο το τηλεοπτικό, μετά υπάρχει ένας σεβασμός σε έναν άνθρωπο. Δεν είναι για να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι για το συγκεκριμένο μόνο», συνέχισε η Φαίη Σκορδά.

«Δεν είναι μόνο το τηλεοπτικό, μετά υπάρχει και ένας άνθρωπος που κάθεται εκεί στην παρέα. Ίσως εκεί θα πρέπει να υπάρχει ένα φίλτρο. Κανείς δεν μπορεί να κάνει τον αρχισυντάκτη μίας εκπομπής, γιατί ο κόσμος είναι αυτός που επιλέγει. Αλλά η συγκεκριμένη στιγμή, ανθρώπινα, επαγγελματικά και από σεβασμό και μόνο και δεν έχει να κάνει η ηλικία, δεν είναι ωραίο. Είναι προσβλητικό γιατί φιλοξενείς έναν άνθρωπο που σε βρίζει», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Απίστευτο ξέσπασμα από την Κατερίνα Καινούργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για το πώς διαχειρίζεται η εκπομπή την «κόντρα» μεταξύ Ανδρέα Μικρούτσικου και Light. Ωστόσο, η παρουσιάστρια όχι απλώς τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα, αλλά προχώρησε σε ένα πρωτοφανές κι επιθετικό ξέσπασμα.

«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα! Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Η εκπομπή σε εξευτελίζει; Το είπε η Φαίη», σημείωσε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει. Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνει, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια.. Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός κι έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά. Χωρίς κανέναν γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη, χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά, δεν πειράζει, θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα», συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά τις διαφημίσεις, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε λίγο πιο ήρεμη από την ένταση των προηγούμενων στιγμών. «Συγγνώμη που με είδατε λίγο έτσι τσιτωμένη, δεν υπήρχε λόγος. Εγώ είμαι ο εαυτός μου, και συγγνώμη θα ζητήσω και θα κλάψω και θα βγάλω και έντασή μου. Απλά επειδή έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, δεν δέχομαι τέτοιες κατηγορίες για μένα και τους συνεργάτες μου.

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή τη δουλειά που ξεκίνησαν από το μηδέν, ρεπόρτερ στο δρόμο, να τους ειρωνεύονται και να λένε ‘έλα μωρέ που θα μας περάσει η Καινούργιου’… Επειδή στη ζωή τους ήρθαν πιο εύκολα κάποια πράγματα καλώς ή κακώς, έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι. Όλο αυτό που χτυπάνε μια εκπομπή που πάει καλά και μια παρουσιάστρια που τους ενοχλεί γιατί υπάρχει, δεν μπορώ να το καταλάβω», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πήραν «φωτιά» τα πληκτρολόγια στο Twitter
Από τη στιγμή που η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με αρνητικά σχόλια για τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της, το hashtag της «Super Kατερίνα» σκαρφάλωσε στην κορυφή του Twitter.

Οι αντιδράσεις εναντίον της Κατερίνας Καινούργιου για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε ήταν δεκάδες. Τα σχόλια ήταν αρκετά αιχμηρά για την Κατερίνα Καινούργιου και η πλειοψηφία υποστήριξε τη Φαίη Σκορδά για το ήθος και την αξιοπρέπειά της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight