Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντιδήμαρχος Δ. Πλέσσας: Απαιτούμε την άμεση παύση κάθε εμπλοκής της χώρας μας στον πόλεμο που στρέφεται κατά του Παλαιστινιακού λαού

Αντιδήμαρχος Δ. Πλέσσας: Απαιτούμε την ά...

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών Διονύσης Πλέσσας, παρέστη εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη στην εορτή της Πολεμικής Αεροπορίας, στην 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο

Στην εορτή της Πολεμικής Αεροπορίας, στην 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο, παραβρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 8/11/2023, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών Διονύσης Πλέσσας, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Πλέσσας σε δήλωση του μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου προς το ανθρώπινο δυναμικό της Πολεμικής Αεροπορίας και γενικά στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας που στέκεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης στο υπηρεσιακό καθήκον.

Σε δήλωση του ο κ. Πλέσσας ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ως Δημοτική Αρχή καλούμε την Κυβέρνηση οι ένοπλες Δυνάμεις να είναι στην υπηρεσία της αμυντικής θωράκισης της χώρας και της προστασίας της εδαφικής μας ακεραιότητας και όχι να χρησιμοποιούνται προς όφελος των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ όπου γης, όπως τώρα με την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο  του κράτους δολοφόνου Ισραήλ κατά του Παλαιστινιακού λαού, με τη συμμετοχή της φρεγάτας "Ψαρά" στη Νατοϊκή δύναμη που αναπτύσσεται στην Ανατολική Μεσόγειο.

Απαιτούμε την άμεση παύση κάθε εμπλοκής της χώρας μας στον πόλεμο που στρέφεται κατά του Παλαιστινιακού λαού, που αγωνίζεται για την πατρίδα του και την ίδρυση του Παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις