Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 9/11 οι "The Marvels" με Μπρι Λάρσον και Σάμιουελ Τζάκσον στις Ελληνικές αίθουσες

Από την Πέμπτη 9/11 οι "The Marvels...

Δόθηκε στη δημοσιότητα & το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας κατά τη διάρκεια του αγώνα «New York Jets» - «Los Angeles Chargers»

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σίκουελ του φιλμ «Captain Marvel» του 2019, με τίτλο «The Marvels» με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Μπρι Λάρσον (Brie Larson) και πάλι στο βασικό ρόλο της Carol Danvers / Vers / Captain Marvel, είδε το φως της δημοσιότητας το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας κατά τη διάρκεια του αγώνα «New York Jets» - «Los Angeles Chargers».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη η νέα αυτή ταινία των Marvel Studios ακολουθεί «την Κάρολ Ντάνβερς γνωστή και ως Κάπτεν Μάρβελ να έχει ανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kρι και να έχει πάρει εκδίκηση από την Υπέρτατη Νοημοσύνη. Όμως οι απρόβλεπτες συνέπειες την αναγκάζουν να επωμιστεί το βάρος ενός αποσταθεροποιημένου σύμπαντος. Τη σκηνοθεσία της ταινίας «The Marvels» έχει υπογράψει η 33χρονη Αμερικανίδα δημιουργός Nia DaCosta, γνωστή από το αστυνομικό θρίλερ «Little Woods» (2018), που είχε διακριθεί στο Tribeca Film Festival. Η Nia DaCosta έχει σκηνοθετήσει και το φιλμ τρόμου  «Candyman» το 2021.

Να θυμίσουμε πως στην ταινία «Captain Marvel» του 2019 που είχε κάνει εισπράξεις 1 δις, 131 εκατ. δολαρίων, τη σκηνοθεσία είχαν αναλάβει οι Anna Boden και Ryan Fleck.

Στο «The Marvels» με φημολογούμενο μπάτζετ πολύ πάνω από 200 εκατ. δολάρια, εκτός από την 34χρονη Brie Larson παίζουν οι Teyonah Parris, Iman Vellani, Zawe Ashton, Park Seo-joon & ένας παλιός και αγαπημένος γνώριμος, ο Samuel L. Jackson, ο Nick Fury του σύμπαντος της Μάρβελ, πρώην διευθυντής - director της S.H.I.E.L.D.

Η ταινία αναμένεται με ενδιαφέρον και οι φαν της Μάρβελ είναι σίγουρο πως θα δώσουν ηχηρό παρών τις πρώτες μέρες προβολής.

Το φιλμ αναμένεται για προβολή και στην Πάτρα, στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε. Στις Αμερικάνικες αίθουσες ξεκινά να παίζεται από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture