Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λίβανος: Ισραηλινά πυρά σκότωσαν τρία παιδιά και τη γιαγιά τους

Λίβανος: Ισραηλινά πυρά σκότωσαν τρία πα...

Στέλεχος της Χεζμπολάχ χαρακτήρισε την επίθεση “επικίνδυνη εξέλιξη”

Ένα ισραηλινό χτύπημα σε αυτοκίνητο στο νότιο Λίβανο σκότωσε τρία παιδιά και τη γιαγιά τους, δήλωσε στέλεχος της Χεζμπολάχ από την περιοχή, χαρακτηρίζοντας την επίθεση “επικίνδυνη εξέλιξη” για την οποία το Ισραήλ θα πληρώσει το τίμημα.

Ο Χασάν Φαντλάλα δήλωσε ότι η μητέρα των τριών παιδιών ηλικίας μεταξύ 8 και 14 ετών τραυματίστηκε κατά την επίθεση κοντά στα ισραηλινά σύνορα. “Ο εχθρός θα πληρώσει το τίμημα για τα εγκλήματά του κατά των αμάχων“, δήλωσε ο Φαντλάλα σε δήλωσή του στο Reuters.

 Τοπικά μέσα αναφέρονται στο χτύπημα λέγοντας ότι οι τέσσερις νεκροί είναι συγγενείς δημοσιογράφου που επίσης τραυματίστηκε στη συγκεκριμένη επίθεση. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Σαμίρ Αγιούμπ, ανταποκριτή τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, ο οποίος είδε την αδελφή του και τα τρία εγγόνια της να σκοτώνονται μπροστά του. Ακολουθούσαν το αυτοκίνητό του με το όχημά τους, διευκρίνισε το ΑΝΙ.

Το Ισραήλ και η βαριά οπλισμένη, υποστηριζόμενη από το Ιράν Χεζμπολάχ ανταλλάσσουν πυρά κατά μήκος των συνόρων από τότε που η Παλαιστινιακή μαχητική οργάνωση Χαμάς και το Ισραήλ προχώρησαν σε πόλεμο στις 7 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις