Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ισραήλ: Νέα βίντεο και στοιχεία για χρήση νοσοκομείων από τη Χαμάς - Βρέθηκαν οπλοστάσια σε σπίτια στη Γάζα

Ισραήλ: Νέα βίντεο και στοιχεία για χρήσ...

«Η Χαμάς εκμεταλλεύεται νοσοκομεία για τρομοκρατικούς σκοπούς» λένε οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) έδωσαν στη δημοσιότητα πλάνα με τρομοκράτες της Χαμάς να ανοίγουν πυρ κατά των ισραηλινών δυνάμεων από το νοσοκομείο Σέιχ Χαμέντ στη Γάζα.

«Η Χαμάς συνεχίζει να βλάπτει σκόπιμα τους αμάχους στη Γάζα εκμεταλλευόμενη νοσοκομεία για τρομοκρατικούς σκοπούς» αναφέρει το Ισραήλ σε ανάρτησή του στα social media, δημοσιεύοτας παράλληλα βίντεο.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση των τρομοκρατών της Χαμάς στις ισραηλινές δυνάμεις:

Επίσης, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ισραηλινού στρατού Αντιναύαρχος Daniel Hagari αποκάλυψε νέες πληροφορίες και στοιχεία που δείχνουν τη χρήση ιατρικών εγκαταστάσεων στη Λωρίδα της Γάζας από τη Χαμάς για τρομοκρατικούς σκοπούς, παρουσιάζοντας βίντεο που δείχνει μια υπόγεια είσοδο από το νοσοκομείο Σέιχ Χαμέντ, το οποίο λέει ότι συνδέεται με τα δίκτυα σήραγγας της Χαμάς.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν πληροφορίες για ένα δίκτυο τούνελ κάτω από το λεγόμενο Ινδονησιακό Νοσοκομείο, καθώς και αεροφωτογραφίες που δείχνουν εκτοξευτές ρουκετών μερικές δεκάδες μέτρα από το συγκρότημα, παρουσάζοντας και ηχογραφήσεις τηλεφωνημάτων μεταξύ αξιωματούχων της Χαμάς που περιγράφουν τη χρήση των αποθεμάτων καυσίμων που ανήκουν στο Ινδονησιακό Νοσοκομείο.

Δείτε την ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις