Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιράν: Συνάντηση Χαμενέι με τον ηγέτη της Χαμάς στην Τεχεράνη

Ιράν: Συνάντηση Χαμενέι με τον ηγέτη της...

Ο Χαμανεΐ τόνισε την σταθερή στήριξή του Ιράν στις παλαιστινιακές δυνάμεις αντίστασης

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, συναντήθηκε με τον ηγέτη της υποστηριζόμενης από την Τεχεράνη παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, τον Ισμαήλ Χανίγια, στην Τεχεράνη, όπως μετέδωσαν σήμερα, Κυριακή, ιρανικά μέσα ενημέρωσης, μία ημέρα μετά τη δήλωση αξιωματούχου της Χαμάς ότι οι δύο ηγέτες “συναντήθηκαν πρόσφατα”.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Χανίγια, ο οποίος από το 2019 μένει μεταξύ Κατάρ και Τουρκίας, “ενημέρωσε τον Χαμενεΐ για τις τελευταίες εξελίξεις στη Λωρίδα της Γάζας και για τα εγκλήματα του σιωνιστικού καθεστώτος στη Γάζα καθώς και για τις εξελίξεις στη Δυτική Όχθη”.

Ο Ιρανός ηγέτης δήλωσε από την πλευρά του ότι υποστηρίζει την Χαμάς αλλά δεν είχε κάποιο ρόλο στην αιφνιδιαστική επίθεση της οργάνωσης στο Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου.

 Χωρίς λεπτομερείς αναφορές για το πότε έγινε η συνάντηση, το πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν Tasnim μετέδωσε ότι ο Χαμενεΐ “τόνισε την σταθερή πολιτική της Τεχεράνης να υποστηρίζει τις παλαιστινιακές δυνάμεις αντίστασης κατά των σιωνιστών κατακτητών”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις