Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που πύραυλος χτυπά δημοσιογράφους στα σύνορα Λιβάνου – Ισραήλ

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που πύραυ...

Δεν έχουν τέλος οι εικόνες φρίκης και πολέμου

Σοκαριστικές εικόνες και βίντεο που αποτυπώνουν τον όλεθρο του πολέμου και το μέγεθος της καταστροφής κάνουν τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου.

Τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από τη στιγμή που κάμερα του Reuters φαίνεται να πλήττεται από πύραυλο σε κοντινή απόσταση από τα σύνορα Λιβάνου – Ισραήλ βλέπει το φως της δημοσιότητας, ενώ δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο σημείο τραυματίζονται σοβαρά κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού.

Αυτό μαρτυρούν οι κραυγές αγωνίας μίας γυναίκας, η οποία προσπαθεί αρχικά να καταλάβει τι συνέβη και στη συνέχεια φωνάζει πως δεν αισθάνεται το πόδι της!

Την ίδια στιγμή το πρακτορείο Reuters ανακοίνωσε πως ένας εικονολήπτης μέλος του συνεργείου έχασε τη ζωή του στο νότιο Λίβανο, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής τουλάχιστον να επιβεβαιώνεται πως ο συγκεκριμένος άνδρας ανήκε στην ίδια ομάδα των δημοσιογράφων που ακούγονται στο παραπάνω βίντεο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πρακτορείου που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής, ο άνδρας ήταν μέλος ενός συνεργείου του Reuters στο νότιο Λίβανο που μετέδιδε ζωντανή εικόνα. “Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι ο εικονολήπτης μας, Issam Abdallah, σκοτώθηκε”, αναφέρεται στην ανακοίνωση. “Αναζητούμε επειγόντως περισσότερες πληροφορίες, συνεργαζόμαστε με τις αρχές της περιοχής και στηρίζουμε την οικογένεια και τους συναδέλφους του Issam”, καταλήγει το Reuters.

Από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στο νότιο Λίβανο τραυματίστηκαν επίσης τρεις δημοσιογράφοι του πρακτορείου Reuters και τρεις δημοσιογράφοι του Al Jazeera.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις