Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Δραματικά παιχνίδια για ΝΟΠ και ΝΕΠ, λύγισαν με ανατροπή

Δραματικά παιχνίδια για ΝΟΠ και ΝΕΠ, λύγ...

Α1 Εθνική πόλο

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και τρίτη συνολικά πέτυχε ο Παναθηναϊκός καθώς επικράτησε με ανατροπή 11-9 του μαχητικού ΝΟΠ για την 7η αγωνιστική του Α' Ομίλου για την Α1 Εθνική Ανδρών.

Το σύνολο του Δημήτρη Μάζη με ένα σερί 4-0 ανέτρεψε το εις βάρος του 7-9 σε 11-9 και έφτασε τους 10 βαθμούς, ενώ οι Πατρινοί παρέμειναν στους τρεις. 

Διαβάστε στο sportin.gr

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΝΟ Πατρών προηγήθηκε με 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο αλλά ο Παναθηναϊκός με ένα επιμέρους σκορ 4-2 στη δεύτερη περίοδο πήγε προηγούμενος στο ημίχρονο με βραχεία κεφαλή (5-4). Παρόλα αυτά οι Πατρινοί πήραν εκ νέου το προβάδισμα με 9-7 στις αρχές της τελευταίας περιόδου αλλά το σύνολο του Δημήτρη Μάζη με τέσσερα αναπάντητα γκολ έκανε την ανατροπή και έφτασε στη νίκη που τον φέρνει σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Στίβενσον που σημείωσε τέσσερα τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-2, 2-4, 4-1

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Παπαθεοδοσίου, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης Γ. 2, Στίβενσον 4, Μπραΐμης, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας 2, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Εγνατιάδης

ΝΟ Πατρών (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης 1, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος Β., Γεωργαράς 3, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Λαμπάτος, Βικάτος 2, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Γουίλσον 3, Μπετχαβάς

ΦΟΒΕΡΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ "ΠΕΠΑΝΟΣ"

Ένα κρίσιμο παιχνίδι για την πορεία τους στη φετινή Α1 γυναικών έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου η ΝΕΠ και η ΑΕΚ, με τις Πατρινές να υποδέχονται την «Ένωση» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και το παιχνίδι αναμενόταν... ντέρμπι!
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΕΚ 14-14
Εντυπωσιακά ξεκίνησε το παιχνίδι στο «Α. Πεπανός», με την Λιαπάκη να σκοράρει για τη ΝΕ Πατρών σε παίκτη παραπάνω, την Ιωάννα Λυκοθανάση να «πληγώνει» την πρώην ομάδα της για το 1-1, ενώ το 2-1 ήρθε με πέναλτι της Μπαλάτσα για τις Πατρινές, που ισοφαρίστηκαν από τη Σήλια Λογοθέτη. Στη συνέχεια, με πέναλτι της Τσιμάρα η ΝΕΠ πήρε το προβάδισμα με 3-2, ενώ η Σνέλγκαρ έγραψε το 4-2. Η Λογοθέτη ξανά μείωσε σε 4-3 για την ΑΕΚ.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η Τούτσινα έβαλε μπροστά τη ΝΕΠ με 5-3, όμως η Γκίλλα κατάφερε να μειώσει σε 5-4 για την Ένωση του Μίτσιτς, όμως η Ευφροσύνη Τσιμάρα εκ νέου σκόραρε για το 6-4 των Πατρινών. Ακόμη, η Μπαλάτσα κατάφερε να βρει δίχτυα για το 7-4 της ΝΕΠ του Κώστα Σακκαλή.
Στο τρίτο οκτάλεπτο, η ΝΕΠ έχοντας το μομέντουμ άνοιξε τη διαφορά, με το 8-4 της Τούτσινα με ριμπάουντ, ενώ η Τσιμάρα με τρομερό σουτ έγραψε το 9-4. Για την ΑΕΚ μείωσε με πέναλτι η Σήλια Λογοθέτη σε 9-5. Στη συνέχεια, η Τούτσινα σκόραρε για το 10-5 της ΝΕΠ, στα μέσα του 3ου οκταλέπτου, με τη Λυκοθανάση να μειώνει σε 10-6. Εν τούτοις, με λόμπα, η Μπαλάτσα έγραψε το 11-6 για τις Πατρινές.Η Μάρω Παπαδοπούλου μείωσε για την ΑΕΚ σε 11-7 λίγο μετά.
Στο τέταρτο οκτάλεπτο, η Τούτσινα σκόραρε ξανά για το 12-7 της ΝΕΠ, με τη Γκίλλα να μειώνει σε 12-8. Η Σνέλγκαρ ήταν εκείνη που σκόραρε για το 13-8 των Πατρινών. Η Γαλανοπούλου ήταν εκείνη που μείωσε σε 13-9 για την ΑΕΚ, με τη Γκίλλα να γράφει το 13-10 και η Μαργαρίτη το 13-11 για την ΑΕΚ που πίεζε στο τέλος. Μάλιστα, η Γκίλλα στο 2:09 στην κόντρα έκανε το 13-12 για την ΑΕΚ, ενώ η Λογοθέτη ισοφάρισε σε 13-13 για την Ένωση σε ένα απίστευτο come back!
Εν τούτοις, η Τούτσινα στο 1:14 από το 2ο δοκάρι σκόραρε για το 14-13, με τη Μάρω Παπαδοπούλου να ισοφαρίζει σε 14-14 πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος!

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports