Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σήμα κινδύνου για τον χείμαρρο της Ελεκίστρας- Αγωνιούν οι κάτοικοι- «Θα κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές»

Πάτρα: Σήμα κινδύνου για τον χείμαρρο τη...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο thebest.gr κάτοικος της περιοχής

Σοβαρό είναι το πρόβλημα που προκαλείται στο χείμαρρο της Ελεκίστρας μετά από έντονη βροχόπτωση σαν τη χθεσινή που έπληξε την Πάτρα ή σαν αυτή που έχουν προβλέψει οι ειδικοί για αύριο.

Οι κάτοικοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου πως θα κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.  

Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο thebest.gr «κατά την ώρα της χθεσινής πρωινής έντονης βροχόπτωσης ο χείμαρρος Ελεκίστρας, έφερε πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα νερού. Στην οδό Εμπεδοκλέους μεταξύ της οδού Αριστοτέλους και Ιωάννη Διακίδη, ο χείμαρρος που είναι μπαζωμένος κατά το ήμισυ εδώ και αρκετά χρόνια, υπερχείλισε με συνέπεια το νερό να κατακλύσει το δρόμο.

Αύριο, αναμένουμε έντονα καιρικά φαινόμενα σύμφωνα με τις προγνώσεις της Ε.Μ.Υ. και η ανάγκη για  αποκατάσταση του προβλήματος είναι άμεση  διότι ο όγκος του νερού είναι μεγάλος και η ταχύτητα που αναπτύσσει το νερό λόγω της κατωφέρειας του χειμάρρου είναι πολύ μεγάλη. Είναι βέβαιο ότι θα κινδυνεύσουν και ενδεχομένως να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Έχει μία τέτοια κλίση αυτός ο χείμαρρος που είναι τσιμεντένιος, που το νερό  έρχεται με μεγάλη ταχύτητα. Σίγουρα θα κάνει μεγάλη ζημιά, βρίσκεται στην Περιβόλα μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Είναι σε κεντρικό σημείο. Όσοι βρέθηκαν χθες στο σημείο τρόμαξαν πραγματικά»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις