Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στα άκρα η κόντρα Σκουρλέτη με το τρολ "Πεν Νταλαούρα"- Πάει στη δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Στα άκρα η κόντρα Σκουρλέτη με το τρολ &...

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα καταφύγει τις επόμενες ημέρες ο Πάνος Σκουρλέτης

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα μεταξύ του Πάνου Σκουρλέτη και της "Πεν Νταλαούρα", μετά τις τελευταίες αναρτήσεις του τρολ λογαριασμού, με τις οποίες στοχοποιεί τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα "ηθικό αυτουργό της χυδαίας επίθεσης" σε βάρος της.

Οπως δήλωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο Πάνος Σκουρλέτης τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με αφορμή την κλιμακούμενη επίθεση που δέχτηκε από την τρολ "Πεν Νταλαούρα", τις τελευταίες ώρες.

 
Στην εξέλιξη αυτή απάντησε άμεσα η Πεν Νταλαούρα η όποια ζήτησε από τον Πάνο Σκουρλέτη να βρει όλες τις αποδείξεις που τη συνδέουν με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Παύλο Πολάκη, αλλά και τις "αποδείξεις "πληρωμών" από το κόμμα" όπως έχει υπαινιχθεί ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι αργά το βράδυ της Τετάρτης, σε πρώτη ανάρτησή του ο τρολ λογαριασμός στοχοποίησε τον κ. Σκουρλέτη ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης σε βάρος του, ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο παροτρύνει να θέσει εκτός κόμματος τους υπονομευτές του.

Σε δεύτερη ανάρτησή της κατά του Πάνου Σκουρλέτη, η "Πεν Νταλαούρα", το πρωί της Πέμπτης, τον αποκάλεσε "τρελό αγόρι". "Και τώρα οι δυο μας τρελό αγόρι", έγραψε συγκεκριμένα, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία στο κέντρο της οποίος βρίσκεται ο Πάνος Σκουρλέτης.

Εχει προηγηθεί φυσικά η καταγγελία του Πάνου Σκουρλέτη ήδη από την επομένη της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη, ότι λογαριασμοί τρολ στην υπηρεσία του νέου Προέδρου, έπαιξαν βρώμικο ρόλο στην εκλογή του, αφού συστηματικά υπονόμευσαν με φήμες και σχόλια που συνιστούν δολοφονία χαρακτήρα, τους άλλους υποψηφίους. Η επίθεση στόχευε και τον Αλέξη Τσίπρα, αφού όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης, όλοι οι λογαριασμοί τρολ είναι γνωστοί δημοσιογράφοι στο περιβάλλον του κ. Τσίπρα...

Αναλυτικά η πρώτη ανάρτηση
Παιδιά, θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη στήριξη κ την αγάπη σας όλο αυτό το διάστημα, για τις επιθέσεις που δέχομαι από το πετσοταισμένο σύστημα Μητσοτάκη. Δυστυχώς, πήρε η μπάλα και αξιόλογους ανθρώπους που δεν φέρουν απολύτως καμία ευθύνη. Η ντροπή είναι δική τους, όχι δική μας. Η αλήθεια τους πονάει.

Είμαστε πολλοί. Είμαστε δυνατοί. Είμαστε ευφυείς κ σκεπτόμενοι, εν αντιθέσει με τους απέναντι. Δεν μπορούν κ δεν θα επιτρέψουμε να μας φιμώσουν. Κανείς μόνος του. Όλοι μαζί. Όλοι μια γροθιά. Όλοι ένα, απέναντι στο "τέρας". Αναγνωρίζουμε στο πρόσωπο του Σκουρλέτη και των υπολοίπων, τον ηθικό αυτουργό αυτής της χυδαίας επίθεσης κ τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο κι ο Πρόεδρος μας, ο @skasselakis πρέπει και οφείλουν να πάρουν τώρα, άμεσα θέση κ να θέσουν εκτός κόμματος τους υπονομευτές του. Όλους. Το κόμμα των losers με το σκυμμένο κεφάλι στον Σκαι, τελείωσε τη μέρα της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη.

Μην το επιτρέψει ποτέ ξανά κανένας, εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ κ τα μέλη του είναι περήφανοι άνθρωποι κύριοι βουλευτές. Η βάση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποφάσισε με δημοκρατικούς όρους ποιον θέλει στο κόμμα κ ποιους όχι. Αποφάσισε ότι θέλει ξανά τη σύγχρονη προοδευτική αριστερά Κυβέρνηση, όποιος δεν το αντέχει θέτει αυτομάτως κ αυτοβούλως εαυτόν εκτός κόμματος. Αρκετά κύριοι.

Η δεύτερη ανάρτησή της

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάνος Σκουρλέτης πριν λίγες ημέρες είχε καταγγείλει τη χρήση τρολ λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από επώνυμους κάνοντας λόγο για στημένο μηχανισμό. "Κάποιοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό. Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα", είχε πει συγκεκριμένα ο Πάνος Σκουρλέτης στον Ant1.

 

πηγή thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις