Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Τι αναφέρει το πόρισμα των Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Τι αναφέρει τ...

Αριθμεί περισσότερες από 480 σελίδες

Στα χέρια των δικαστικών λειτουργών βρίσκεται το πόρισμα για τυχόν ποινικές ευθύνες αξιωματικών της Αστυνομίας στα επεισόδια, όπου έχασε τη ζωή του, ο Μιχάλης Κατσουρής, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ένα πόρισμα, που σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, αριθμεί περισσότερες από 480 σελίδες.

Πρόκειται για την έρευνα, που είχε ανατεθεί στα στελέχη των Εσωτερικών Υποθέσεων, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν κάποιος από τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ διέπραξε το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος με αποτέλεσμα τα θλιβερά γεγονότα της 7ης Αυγούστου έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης Κατσουρής.
Πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι στο πόρισμα καταλογίζονται ευθύνες τουλάχιστον σε τρεις ανώτατους αξιωματικούς. Στους δύο που ήταν επικεφαλής του κέντρου επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ εκείνη τη νύχτα, ο ένας μέχρι τις 22:00 και ο άλλος από τις 22:00 και μετά, αλλά και σε έναν αξιωματικό του Αρχηγείου, ο οποίος μάλιστα έχει υποβάλει μηνύσεις εναντίον της ηγεσίας του Σώματος.

Οι δικαστικοί λειτουργοί ήδη έχουν ξεκινήσει να μελετουν το πόρισμα και ο αρμόδιος εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν και σε ποιους θα ασκήσει ποινικές διώξεις. Η συγκεκριμένη έρευνα είναι ανεξάρτητη από την ένορκη διοικητική εξέταση, που έγινε εσωτερικά και έχει ολοκληρωθεί με την επιβολή χρηματικών προστίμων σε βάρος κάποιων αξιωματικών.

Διαβάστε στο sportin.gr

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports