Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο της Ελευθερίας

Πάτρα: Ο Αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος ...

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής στο πλαίσιο των μαθητικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος, κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου 2023 στεφάνι εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στο Μνημείο της Ελευθερίας, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας), στο πλαίσιο των μαθητικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Πετρόπουλος δήλωσε για την σημασία της επετείου, ειδικά αυτή την περίοδο, που η Παλαιστίνη βιώνει για μια ακόμα φορά την βαρβαρότητα του πολέμου τα εξής: «Το ΟΧΙ του περήφανου Ελληνικού λαού το 1940, στον Γερμανοϊταλικό ιμπεριαλισμό και τον απεχθή, βάρβαρο, απάνθρωπο φασισμό και ναζισμό, σήμερα, 83 χρόνια μετά, είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε, καθώς ο ιμπεριαλισμός, κλιμακώνει επιθέσεις και κατέχει εδάφη κρατών, όπως της Παλαιστίνης, από το Ισραήλ, με την στήριξη των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.

Είναι τεράστια η πολιτική και ηθική ευθύνη της Κυβέρνησης, που συμμετέχει στο έγκλημα κατά του Παλαιστινιακού λαού.

Είναι χρέος του Λαϊκού Κινήματος με τις κινητοποιήσεις του να σταματήσει την εμπλοκή της χώρας μας στο έγκλημα κατά του λαού της Παλαιστίνης».

*Στις αυριανές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, θα εκπροσωπήσει λόγω απουσίας του, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις