Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Εμπορικός Σύλλογος αποχαιρετά τον Διονύσιο Λοτσάρη

Πάτρα: Ο Εμπορικός Σύλλογος αποχαιρετά τ...

Εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση & το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου την Κυριακή 29/10 στις 12 το μεσημέρι

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου εκφράζουν με ανακοίνωση τους την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Διονυσίου Λοτσάρη, ο οποίος είχε διατελέσει κατά το παρελθόν και πρόεδρος του Συλλόγου.

Όπως τονίζει η ανακοίνωση, ο κ. Ζαφειρόπουλος και τα μέλη του ΔΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του εκλιπόντος υπογραμμίζοντας πως είναι μία απώλεια της Εμπορικής οικογένειας της πόλης της Πάτρας «αυτή του συναδέλφου και πρώην Προέδρου μας Διονύσιου Λοτσάρη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών την Κυριακή 29/10 στις 12:00».

*Στο μεταξύ και ο επικεφαλής Κώστας Σβόλης και όλα τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» εκφράζουν με ανακοίνωση τους τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Διονυσίου Λοτσάρη, ενός επιφανούς συμπολίτη μας και επί σειρά ετών προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις