Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Διονύσης Λοτσάρης

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας...

Την Κυριακή 29/10/2023 στο ναό Αγ. Διονυσίου στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο

Έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 86 του χρόνια ο Πατρινός επιχειρηματίας Διονύσιος Κων. Λοτσάρης.

Ο εκλιπών ασχολήθηκε με εμπορικές επιχειρήσεις και ανέπτυξε αξιόλογη εμπορο συνδικαλιστική δράση στην Πάτρα και σε όλη την Ελλάδα. Το 1971 ίδρυσε την εταιρεία Βιομηχανικών Ειδών ΑΦΟΙ Κ. ΛΟΤΣΑΡΗ Ο.Ε. μαζί με τα αδέλφια του Ζαφείριο και Ανδρέα. Μετά από πολλά χρόνια ίδρυσε την εταιρεία ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΑΕ την οποία συνεχίζουν σήμερα τα παιδιά του και τα ανίψια του. Υπήρξε δραστήριος στο συνδικαλιστικό τομέα.

Ιδρυσε τον Σύλλογο Εμπόρων Αυτοκινήτων και Ανταλλακτικών Νομού Αχαΐας και υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος και πρόεδρος του Εμπορικού εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών. ίδρυσε Επίσης την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου της ο οποίος ήταν πρόεδρος για πολλά χρόνια και υπήρξε και ιδρυτικό μέλος της Ελληνική Συνομοσπονδίας Εμπορίου και επιχειρηματικότητας ΕΣΕΕ την οποία υπηρέτησε από την θέση του Γενικού Γραμματέα και του Αντιπροέδρου.

Ηταν παντρεμένος με την Ελένη Λοτσάρη απέκτησαν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο που είναι πολιτικός μηχανικός και τον Ανδρέα καθώς και δύο εγγόνια τον Διονύσιο και Διονύσιο Νικόλαο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ι.Ν Αγίου Διονυσίου στις 12 το μεσημέρι στις 29/10/2023 και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο στο Λάππα Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις