Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Πάτρα για την ονομαστική του εορτή ο αγαπητός ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς

Στην Πάτρα για την ονομαστική του εορτή ...

Μετά το ρόλο του μοιραίου καπετάνιου στο "Ναυάγιο", τώρα όπως γράφτηκε θα τον δούμε στην κωμική σειρά "Φόνοι στο καμπαναριό"

Στη γενέτειρα του, την Πάτρα για την ονομαστική του εορτή, κοντά στην οικογένεια του, βρέθηκε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 ο αγαπητός ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς, ο οποίος όπως είδαμε, υποδύθηκε εξαίρετα τον αμφιλεγόμενο καπετάνιο ονόματι Δαλαμάγκα του μοιραίου πλοίου Φοίνιξ, στην δραματική σειρά βασισμένη σε αληθινά περιστατικά & στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, «Το Ναυάγιο», στο Mega. Ωστόσο ο χαρακτήρας του πνίγηκε στο ναυάγιο του Φοίνιξ και έτσι δεν θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η σειρά έχει βασιστεί στο ναυάγιο του πλοίου Ηράκλειον το 1966 κοντά στην βραχονησίδα Φαλκονέρα όπου χάθηκαν 277 άνθρωποι. Θεωρείται έκτοτε ένα από τα μεγαλύτερα ναυάγια που συνέβησαν ποτέ στη χώρα μας.

Στην τηλεοπτική σειρά του Μega παίζει και ο Πατρινός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο Δημήτρης Γεωργαλάς στη σειρά όπου συγκινητική είναι η ερμηνεία του Λεωνίδα Κακούρη, υποδύθηκε τον καπετάνιο Δαλαμάγκα, ο οποίος υπάκουσε στον αδίστακτο πλοιοκτήτη και δεν σταμάτησε το ταξίδι του πλοίου Φοίνιξ με αποτέλεσμα να βυθιστεί. Δυστυχώς και ο ίδιος έμελλε να χάσει την ζωή του, αφού πνίγηκε στα νερά του Μυρτώου Πελάγους.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Γεωργαλάς που είχε κάνει και έναν εκ των βασικών ρόλων στον «Σασμό», αναμένεται να εισβάλλει στη νέα κωμική σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται στο κανάλι του ALPHA “Φόνοι στο Καμπαναριό”.

Η σειρά που λέγεται πως έχει προξενήσει κάποιες αντιδράσεις σε κύκλους παλαιοημερολογιτών καθώς και του κόμματος ΝΙΚΗ, φέρει την σκηνοθετική ματιά του ταλαντούχου Πατρινού δημιουργού Αντώνη Αγγελόπουλου ο οποίος έχει «υπογράψει» μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης, όπως είναι τα σήριαλ «Παρά 5», Είσαι το ταίρι μου», «Εγκλήματα», «Εθνική Ελλάδος» και «Ζακέτα να πάρεις». Επίσης έχει κάνει την ταινία «Νήsos 2».

Στη σειρά «Φόνοι στο Καμπαναριό» στο επίκεντρο είναι μία Ηγουμένη η Μαρία (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) κι οι Αδερφές Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου), Αγαθονίκη (Μένη Κωνσταντινίδου), Ουρανία (Λυδία Τζανουδάκη) και Χρυσοβαλάντω (Άννη Θεοχάρη) οι οποίες ζούσαν ήρεμα και γαλήνια στην μονή της Αγίας Θεοδούλης έως ότου ένα πρωί ανακαλύψουν ένα αντρικό πτώμα στο σκευοφυλάκιο με αποτέλεσμα η ζωή τους να μετατραπεί μετά σε κόλαση.

Το ρόλο του έμπειρου αστυνομικού του εγκληματολογικού, Μιλτιάδη Σοφιανού ενσαρκώνει ο ταλαντούχος Γιωργής Τσουρής.

Ο Αντώνης Αγγελόπουλος.

Ο Αντώνης Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight