Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Αναβολή για την όγδοη ταινία «Mission: Impossible» λόγω της απεργίας των ηθοποιών

Αναβολή για την όγδοη ταινία «Mission: I...

Η πρεμιέρα της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες μεταφέρθηκε με απόφαση του στούντιο της Paramount Pictures από τις 28 Ιουνίου του 2024 για τις 23 Μαΐου 2025

Η όγδοη (8η) ταινία του περίφημου franchise δράσης με τις πάντα απίστευτα παράτολμες σκηνές, «Mission: Impossible – Επικίνδυνη Αποστολή» με τον Τομ Κρουζ πήρε αναβολή όπως έγινε γνωστό, για ένα χρόνο λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ, η οποία ξεπέρασε τις 100 ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, το στούντιο της Paramount Pictures άλλαξε την πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες (η οποία έχει τον τίτλο «Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two, Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Δεύτερο», αν & τώρα αναφέρεται απλά ως «Mission: Impossible») από τις 28 Ιουνίου του 2024 για τις 23 Μαΐου 2025.

Το «Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One» σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ ΜακΚουάρι (Christopher McQuarrie) έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου 2023 (το είδαμε και στην Πάτρα) με τον 61χρονο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές να πραγματοποιούν παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση του. Η ταινία τα πήγε γενικά καλά αποφέροντας στα ταμεία παγκοσμίως 567,5 εκατ. δολάρια, ωστόσο η εμπορική αυτή απήχηση θεωρήθηκε χαμηλότερη από τις αναμενόμενες εισπράξεις και από την έκτη ταινία της σειράς «Fallout» του 2018 (791,7 εκατ. δολάρια) καθώς και του «Top Gun: Maverick» το 2022, το οποίο σάρωσε με 1,5 δισεκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Όπως αναφέρει το AP ξεκινούν στις 24.10 νέες συζητήσεις για την επίλυση των διαφορών μεταξύ του Σωματείου Ηθοποιών Αμερικής (SAG-AFTRA) και των στούντιο του Χόλιγουντ.

Αν γίνει αυτό και λήξει η απεργία θα ξεμπλοκάρουν πολλά κινηματογραφικά πρότζεκτ.

Στο «Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One» εκτός του ατρόμητου Tom Cruise, έπαιξαν οι Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby και ο Esai Morales που είχε το ρόλο του κακού.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture