Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Ο ΝΟΠ έχασε 19-3 από τον Ολυμπιακό στην Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Ο ΝΟΠ έχασε 19-3 από τον Ολυμπιακό στην ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Βαριά ήττα στην Α1 πόλο

Εύκολη δουλειά για τον Ολυμπιακό στην Πάτρα απ' όπου πέρασε σαν σίφουνας.

Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν εύκολα τον ΝΟ Πατρών, με 19-3, στην αχαϊκή πρωτεύουσα, για την 5η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α1 πόλο πόλο Ανδρών και συνέχισαν με το απόλυτο των νικών (5 στα 5) την πορεία τους εντός των τειχών.

Το ματς, σύμφωνα και με τα αναφερόμενα στο φύλλο αγώνα, έγινε χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες διότι το κολυμβητήριο Πεπανός δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα πιστοποιητικό πυρασφάλειας)...

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Οι παίκτες του Κόλιανιν επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους και αύξαναν τη διαφορά μέχρι το φινάλε, σε μια αναμέτρηση που ο Κροάτης τεχνικός του Ολυμπιακού ξεκούρασε τον Ντίνο Γεννηδουνιά.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-19
Οκτάλεπτα: 1-5, 0-3, 1-5, 1-6.
ΝΟΠ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Λαμπάτος, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος, Γεωργαράς, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γκότσης, Βικάτος 2, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Γουίλσον 1, Μπετχαβάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Λιαντζίρης, Φουντούλης 5, Γούβης, Δερβίσης 4, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου Τ. 4, Νικολαΐδης 2, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Χαλυβόπουλος.

Διαιτητές: Βασιλείου, Μάρκοβιτς
Αλυτάρχης: Φίλιππος Αντίοχος

ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΤΤΕΣ

Μεγαλύτερη σε διαφορά ήττα εντός έδρας στο πρωτάθλημα το 4-31 από τον ΠΑΟ (2012-2013 στο ΟΑΚΑ όμως) και 2-20 από τον Εθνικό το 1983, ενώ εντύπωση προκαλεί και το 1-11 από τη Βουλιαγμένη το 2001 και το 1-8 από τον ΠΑΟΚ το 2011. Εντός έδρας ήταν και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (24-2 το 2012) που διεξήχθη στον Πειραιά.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports