Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεκινούν την Κυριακή 22/10 οι χειμερινές δραστηριότητες της Χριστιανικής Στέγης

Πάτρα: Ξεκινούν την Κυριακή 22/10 οι χει...

Στις 18.30 - Θα παραστεί ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος που θα τελέσει τον αγιασμό και θα είναι ο κεντρικός ομιλητής

Αυτή την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 στις 18.30 θα γίνει η επίσημη έναρξη των χειμερινών δραστηριοτήτων της Χριστιανικής Στέγης Πατρών στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων της Στέγης στην οδό Παντανάσσης 61, μεταξύ Κορίνθου και Κανακάρη.

Στην εναρκτήρια εκδήλωση θα παραστεί ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος και θα είναι ο κεντρικός ομιλητής ενώ θα τελέσει και τον καθιερωμένο αγιασμό.

Η Χριστιανική Στέγη Πατρών εδρεύει στην Παντανάσσης 61, (τηλ-Fax: 2610279807, www.xsp.gr) και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, είναι Ορθόδοξο Χριστιανικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Λειτουργεί στην πόλη της Πάτρας, πάντα κάτω από την αιγίδα, σκέπη και  ευλογία του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου καθώς και των αειμνήστων προκατόχων του, πολλές δεκαετίες τώρα.

Εκτός από το Ορθόδοξο κατηχητικό της έργο που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, κατά τις εβδομαδιαίες συναντήσεις τους, έχει να επιδείξει έντονο φιλανθρωπικό αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα. Ενδεικτικά αναφέρεται, η διοργάνωση ομιλιών και ημερίδων από διακεκριμένους ομιλητές, εορταστικών εκδηλώσεων, οι επισκέψεις σε ιδρύματα και νοσοκομεία της πόλεώς μας, η διοργάνωση αιμοληψιών σε συνεργασία με τα νοσοκομεία της περιοχής , καθώς και πνευματικές εκδρομές και ιεραποστολικές εξορμήσεις σε διάφορα μέρη εντός και εκτός Ελλάδος.

Την περίοδο του καλοκαιριού η Χριστιανική Στέγη Πατρών οργανώνει και λειτουργεί Χριστιανικές κατασκηνώσεις παιδιών και νέων στις κατασκηνώσεις "ΤΙΒΕΡΙΑΣ" στην περιοχή Ρίζα Ναυπακτίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις