Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Αθλητές της Ολυμπιάδας υπό την στήριξη του ΣΕΓΑΣ

Αθλητές της Ολυμπιάδας υπό την στήριξη του ΣΕΓΑΣ
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Η Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού της Ομοσπονδίας συνεδρίασε  με βασικό θέμα την συγκρότηση των κατηγοριών του σχεδιασμού της νέας χρονιάς.

Η πρόταση της Επιτροπής θα κατατεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ που είναι και εκείνο που θα κληθεί να την επικυρώσει.

Σύμφωνα με την πρόταση της Επιτροπής στην Διακεκριμένη κατηγορία εντάσσονται πέντε αθλητές και αθλήτριες και στην Α΄ κατηγορία έξι.

Διαβάστε στο sportin.gr

Συνολικά 61 αθλητές και αθλήτριες των πέντε βασικών κατηγοριών και 104 της κατηγορίας Στήριξης (αναμεσά τους και οι μοναδικοί Πατρινοί) θα βρίσκονται στην ομπρέλα της Ομοσπονδίας και θα έχουν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους αγώνες του 2024.

Η Επιτροπή στη διάρκεια της συνεδρίασης εξέτασε το ενδεχόμενο εισαγωγής στις κατηγορίες σχεδιασμού αθλητών και αθλητριών που έμειναν εκτός, καθώς αντιμετώπισαν στη διάρκεια της σεζόν τραυματισμό και δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο από τα κριτήρια ένταξης.

Η κατηγορία στήριξης αφορά σε αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Ανδρών- Γυναικών και Ανδρών- Γυναικών Κ23. Οι προεθνικές Κ20 και Κ18 θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά οι Πατρινοί που βρίσκονται στην πρόταση για την κατηγορία στήριξης:

Σοφία Αλικανιώτη ΣΟΦΙΑ ΒΑΔΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ
Γιάννης Καυκάς ΒΑΔΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ
Κωνσταντίνος Κουτράκος 400 ΕΜΠ 68η ΘΕΣΗ ER
Δέσποινα Μουρτά400Μ 63η ΘΕΣΗ ER
Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος ΒΑΔΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μουρτά, Καυκάς, Ντεντόπουλος είναι Πατρινοί αθλητές της Ολυμπιάδας, ο -με μεταγραφή- Λάκωνας Κουτράκος είναι επίσης της Ολυμπιάδας, ενω η  Αλικανιώτη  (ΓΣ Εθνικός) είναι πρώην αθλήτρια της Ολυμπιάδας.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports