Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Το «αντίο» του ΠΣΑΤ στον δημοσιογράφο Πάρι Καλημερίδη

Το «αντίο» του ΠΣΑΤ στον δημοσιογράφο Πά...

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών

Στο πένθος βυθίστηκε ο δημοσιογραφικός κόσμος και η οικογένεια του Άρη, καθώς πέθανε  ο δημοσιογράφος Πάρις Καλημερίδης σε ηλικία 70 ετών.

Ο δημοσιογράφος κάλυπτε επί 40 χρόνια το ρεπορτάζ της ομάδας μπάσκετ του Άρη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου αποχαιρέτησε τον Πάρι Καλημερίδη σημειώνοντας πως «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».
Το «αντίο» του ΠΣΑΤ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αποχαιρετά με οδύνη τον συνάδελφο Πάρι Καλημερίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 70 ετών. Ο Πάρις Καλιμερίδης εισήχθη εκτάκτως στην εντατική το βράδυ της Κυριακής, αλλά αυτή τη φορά δεν βγήκε νικητής.
Ο Πάρις Καλημερίδης υπήρξε πρωτοπόρος του ρεπορτάζ μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη. Από το 1967 άρχισε να δημοσιογραφεί καλύπτοντας τα τοπικά πρωταθλήματα, ως νέος ρεπόρτερ. Ακολούθησε το ρεπορτάζ της ΧΑΝΘ στην Α΄ εθνική κατηγορία μπάσκετ, ενώ εν συνεχεία κάλυπτε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Η κορυφαία επαγγελματική στιγμή του, όμως ήταν όταν ανέλαβε το ρεπορτάζ του Άρη, την εποχή που μεσουρανούσαν ο Νίκος Γκάλης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Υπήρξε επιστήθιος φίλος του Γκάλη, στο διάστημα που ο τελευταίος φορούσε τη φανέλα του Άρη και ακολουθούσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπου αγωνιζόταν και στα φάιναλ φορ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports